Jump to content

darkaa

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    raseiniai

darkaa pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki , nudega saugiklis itampos keitiklio is12v i 24v,trumpina pastoviai ir nekrauna vieno akumuletoriaus.Kur ieskot bedos kaltas pats keitiklis ar kitur ieskot bedos?
  2. taip po dangciu ta plasmasini priverziau,man padejo. Jai neklystu tas plasmasinis ratas suka vola kur tinklika tempe. Jai tarp volu tinkliuks buksuoj,tai man atrodo sonuos spyruokles tu voliuku suspaudima reguliuoja.
  3. Pas mane buvo ta pati beda,nepasukdavo kai patemdavau virvute. Viskas pasitaise priverzus plasmasini rata(nezinau kaip kitaip pavadint) prie jo prispaudi gumini ratuka kai patempi sniura .Dabar dedu pilna ruli tikliko ir dar uzdedu ta metalini vamzdi,suk be problemu.
  4. darkaa

    šienapjoves

    Sveiki, kur perkat stol sienapjovei peiliukus?
  5. sveiki,gal galit pasakyt tiksliai kada reik registruot purskima,kai purski zydincius augalus,ar visus purskimus?
  6. darkaa

    kultivatorius

    Sveiki,turiu nupirkes sena germinatoriu parvezta is Vokietijos.Gal zinot kur galeciau jam gaut dantu, ju plotis 25mm, o prdavime kiek ziurejau visi 32mm.
  7. darkaa

    Galvijų ligos

    Sveiki, ar naudojat girdoma kalci.Su vienu ukininku kalbejau tai sake, kad atsisake beveik leidzemo,karvei pries versevimasi buteli supila ir po to pora ir viskas.
  8. Taip siulytoju daug atvaziuoja,bet gerai butu konkretus patarimai is produktu vartotoju o ne pardaveju. Daug visko prirasyta.o kai pradedi dometis tai supranti ,kad nieko nesupranti
  9. kvailas klausimas,jau pinigeliai seniai paskolom isleisti
  10. darkaa

    šienapjoves

    vaziuok i koki rietavo turgu ir nusipirksi be pvm,kaina kazkur turetu but apie 2000 o kas nemokat pjaut tam ir nelaiko
  11. elektrofakelas kaista.voztuvas ciksi. O kiek kuro uzbega ant zvakes,ar tik kai voztuvas atidaro,ar savaime trauke kai kuri?
×
×
  • Create New...