Jump to content

Rimelis

Nariai
  • Pranešimai

    71
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaimas prie Biržų

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Rimelis pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

8

Reputacija

  1. Taip padariau ir aš... , bet ačiū už patarimą.
  2. Rimelis

    GEDIMAI

    O ar iš generatorio gauna signalą ? (generatorius naujas) O tai kas per daviklis yra variklio priekyje? Maniau kad iš jo gauna signalą, tik nežinau kaip tą daviklį patikrinti.
  3. Rimelis

    GEDIMAI

    Nerodo mano seneliui JD2650 variklio apsukų. Gal žinote kaip patikrinti daviklį, o gal rodiklis kaltas. Burti kažką arba keisti viską nelabai norisi. Gal kas ką žino?
  4. Rimelis

    Biomas purškalai

    Kai kam nors kuolą ant galvos tašyk, niekas nepasikeis, tas bulius galvoje niekaip nepasiduoda... Sėkmės jį išvarinėjant.
  5. Rimelis

    Biomas purškalai

    Manau, kad klystate. Rudenį šiaudų mineralizacijai buvo panaudotas BioSplito ir tikrai nesigailėjau. Rapsas tikrai geriau pasisėjo. Nebuvo jokio šiaudų stumimo, tolygiau sudygo rapsas. Taip išeina, kad verta.
  6. Rimelis

    No-till

    Dang metų grikius sėju kaip pagrindinę kultūrą ir viskas po jų kuo puikiausiai auga.
  7. Gavau atsakymą iš firmos, jie dalių nesiunčia į Lietuva.
  8. Taip, pas ukrainiečius yra visko. Ir remontinių įvorių, ir tokių tvirtinimo varštų įtempėjų. Kai kuriems parašiau, bet į Lietuvą jie nesiunčia. Gal žinai konkrečiai kuri firma tai daro?
  9. Rimelis

    No-till

    Būtent, čia yra draugiški, o kai parašai asmeniškai, na žodžiu.... Viskas gerai. Aš pats buvau , kaip sakoma, lauko dienoje pas Romą, Kupiškyje dėl no-tiil technologijos. Puikus žmogus, papasakojo daug apie šią technologiją, sėjamają , apie galimas problemas. Tikrai yra ir daugiau tokių, spaudžiu dešinę tokiems.
  10. Rimelis

    No-till

    O kas per daiktas tas feisbukas....?
  11. Rimelis

    No-till

    Aha, bandžiau vienam tokiam protinguoliui parašyti, taip taip nudėjo, kad praėjo noras bet kam rašyti asmeniškai.
  12. Rimelis

    No-till

    Vytautas No-till kanalas Youtube, ten parodoma gana išsamiai apie šią technologija ir jei kas neaišku, jis visada atsako į klausimus. Rekomenduoju pasižiurėti.
  13. Ką jūs, dirbdami tokiu gyliu, tikitės atrasti ??? Aš jau daug metų dirbau su 5 m. noraginiu 15 cm. maksimum su T-150 V8 turbo. Ir traukia nesunkiai, ir kuro nedaug sunaudoja.
  14. Rimelis

    No-till

    Bet tema čia ne kaimynų laukai, o no till tecnologija ir turėtų būti viskas apie tai. Aš neteigiu,kad visiškai visi, bet yra tokių. Geras pavyzdys, kur dalinasi žiniomis narys vk... iš Visagino. Ūkininkai šitaip turėtų bendrauti, o nesistengti įrodyti tik savo tiesą.
×
×
  • Create New...