Jump to content

SKM

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario SKM paskelbtas turinys

  1. Sveiki, turim įsigiję garstyčių, ridiko, facelijos, grikių, saulėgražų, dobilo ir vikių, tačiau reiktų rekomendacijos kokiomis proporcijomis reiktų šiuos ingridientus sudėti į vieną mišinį. Galbūt kažkas netinka iš jų augimui vienoje vietoje? Ką rekomenduotumėt?
  2. Sveiki, Gal kas kulat su JD T660 ar JD T670, reiktų konsultacijos dėl kombaino reguliavimo. Naujokas šitoje srityje, tad kyla daug klausimų..
  3. SKM

    Zirniai

    Kokiu mišiniu maitinat žirnius? Jau pilnai žemę uždengia, galvoju pamaityt kalio ir magnio sulfatu po 2 kg, boro(150 g) 1 l, mangano (500 g.) 1l ir molibdeno (apie 20g) 0,2 l.. Ką dar rekomenduotumėt pridėt? Ar kažkokias normas padidint?
  4. Pas Jus kompas FlowMate Control FMC? Kaip su kompiuteriu, viskas tvarkoj? Išpurškimo norma tiksliai pasigauna? Aukščio lygio davikliai pas juos irgi kaip suprantu nesikomplektuoja?
  5. Kaip suprantu jo ten nėra, ar klystu? Kas sijų galams, nusidaužo į žemę? Kokios tos smulkmenos? Kiek per 7 sezonus jau ha spėjot nupurkšti, jei dar sakot kaip naujas?
  6. Sveiki, kokie atsiliepimai apie Kverneland Ikarus S38 modelio purkštuvus? Į ką reiktų atkreipti dėmesį perkant? Plius galbūt kas pardavinėjat išlaikytą 24 m. pločio purkštuvą?
×
×
  • Create New...