Jump to content

Lauras

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

717 profilio peržiūros

Lauras pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Pries tai regia.lt nebuvo jokio zymejimo apie apleista zeme arba apaugancia misku zeme, o rudeni uzdejo zymejima - IV misku grupe.
  2. Sveiki, 2015 m. nusipirkau žemės ūkio žemę apaugusią savaiminukais. Seniūnijoje gavau leidimą kirsti želdinius. išvaliau plynai 2 ha. Kuomet buvo valomas sklypas regia.lt pateikti miškų tarnybos duomenys nerodė miško, 2015 m. pabaigoje regia.lt atnaujino miškų tarnybos duomenis ir paaiškėjo, kad miškų tarnyba įtaksavo mišką. Tačiau teritorija jau yra išvalyta nes pagal įstatymą privalu užtikrinti gerą agrarinę būklę žemės ūkio paskirties žemėje. Yra įregistruotas ūkis tame sklype. Ką man reikėtų daryti, kad galėčiau tęsti ūkinę veiklą ramiai be miškų tarnybos represijų mano atžvilgiu? Noriu įkurti teritorijoje ūkininko ūkį su pastatais.
  3. Pas mane ant jcb 3cx galinio rato sono plysusi padanga 15 cm kiaurai. Kolkas dirbu ir skyle neauga, bet is esmes manau tokia padanga turetu buti tiesiog ismetimui, nes sonu nelabai vulkanizuoti gali, nebent tas sonas tai horizonto krastas kazkiek.
×
×
  • Create New...