Jump to content

bonipacijus

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius bonipacijus

  1. On 2019-09-15 at 15:59, JCB pranešimas:

    žemės ūkyje leidi laisvalaikį ar uždirbt nori

    butu gerai abu dalykai, bet girdejau kad ,,gyvuliu uki,,   naikins  ,tai dabar nezinau kas bus gal muzieju reiks daryti miescionim.

    panaikins zalia kura ,ir nereiks sirdgela sirgti ar 0.69    0.72

  2. Prieš 4 valandas, gerasukis pranešimas:

    kaip tu skaičiuoji, tai skačiuoja tik kostumuoti dėdės teoretikai

    Jei nenaudot arimo dar ir lieka o vat jei slapesni metai ar dar kazkas gali ir trukti . as skaiciuoju tik nukult kviecius be dzipu ,paknaisiojimu ar dar kokiu pasaliniu darbu .

     

    Prieš 2 valandas, Artojus pranešimas:

    mes esam luzeriai

    pabandyk suorganizuot ir pamatysi kad jie visi kiti bus protingesni uz tave . nei vienas neis pazeidinet viesa tvarka ir gaut administracines baudas. aisku,galima gaut ir duju ir bananu :grin:  nedidele netektis mn asmeniskai ,cia labiau kas daug turi ir degina 

  3. Gerai pradesiu as , duoda apytiksliai 100l /ha   vadinasi  10 ha galima apdirbti ,is 10 ha prikulam po 5t gaunam;   50 t kviecio .

    degalineje ; dabar zalias 0,7       baltas 1,1 eu      skirtuma 0,4 cnt ,tonos skirtumas 400 eu  

    ant tonos kvieciu  reiktu prideti 8 eurus .....apytiksliai

  4. prieš valandą, neri pranešimas:

    dabar ju dvidesimt tai ar ju bus 21 ar 22 skirtumo nera

    Jei butu vienas arba du per visa LT karvuciu augintojai   perdirbejai turetu kasdien lankytis ju ukyje ir siulyti patrauklia kaina . Dabar  galvijų laikytojų skaičius siekia 45,98 tūkst. vnt  kurie  yra ne vieningi o kaip zinoma suskaldytus lengva itakoti  .  

    Jei  tie  45,98  tukst  personu menesi   pyltu  bet kur ,bet neparduotu  iskart  kainos sokteltu . o jei jie  D...  tegu ir toliau ziuri  i tuos grasius arba naikina uki 

    https://www.vic.lt/wp-content/uploads/2019/02/Statistikagyvunai201920190207puslapiui-1.pdf

  5. Prieš 2 valandas, grazbek pranešimas:

    mokėsime

    Tai va ,tik jus viska izvelgiat is savo boksto savaip , bet pencininkam  pencijom reiks padirbeti .yra tokiu kurie tikrai negales gyventi be zalio kuro ,pvz transportininkai kurie su tokiom subsidijom iskreipia vezeju rinka .taip kad nera nieko blogo ,,tikram ,, ukininkui ,, sumoket kelis simtus daugiau . ir uzsienieciai nesiblaskys po zalio kuro slangas ieskodami piguvos . 

    o apie golus , koks skirtumas kur juos musti vartai vienodi

  6. Prieš 2 valandas, grazbek pranešimas:

    ne cirkas bet anekdotas tai tikrai

    Cha.. o as izvelgiu pavydo gaidele ,jam nereikia zemes art ,musa golus ir milijonus uzdirba .  taip kad aisku,tinkama pradzia tinkamas gyvenimas .

     del zalio kuro nu nesusitaupys ant dzipo naujo per metus ,nu bet tris tai tikrai :-D:-D:-D

  7. Prieš 16 valandų, grazbek pranešimas:

    situacija primena anekdota kai vilkas,lapė,meška ir zuikis sprendžia ka dabar suvalgyti pietums...........

    Taigi ne per senai verkei kad neturi kur deti to zalio kuro ,laistyt paselius norejai .nemanau kad paveiks ta netektis Jus.Ko mazesni ukininkai neverkia kad neteks tokiu dideliu lengvatu ,ir pasakysiu kodel,:nes tai mizeris .

     

  8. Mokykloje mokytoja pradejo klausineti mokiniu , kaip taupete per krize .Joniuk kaip jus taupete. Mano tevelis norejo pirkti nauja masina, bet atsisake pirkti del krizes. Maryte, kaip jusu seimoje taupete. Mes buvome suplanave kelione, bet atsisakeme. Petriuk, kaip jusu seima taupe. Mes su teveliu nutareme atsisakyti mamos, nes as jau didelis ir man mamos nebereikia, o tevelis senas ir jam mamos nebereikia, o laikyti vien del kaimyno per brangu. 


     

  9. visgi sujudina zmones sie pinigeliai  , gaila tu kurie eile metu kapsto bet ju nepasiekia tas bilietas .tarybu sajungoje uz isdirbtus metus prie atlyginimo pridedavo procenta . na cia aisku tokiu sovietiniu reliktu netaiko ,bet ti pasako kad zmogus nesuka is kelio.ne tai kad ateina su mamos duotais 5ha kad itilptu i normtyvus ir vualia,po metu atsibos ir jau nenores to darbo ,sugalvos koki bankrota ir issiparduos tuos slunkus. 

  10. Prieš 2 valandas, grazbek pranešimas:

    O ligybės nera ir nebus ja durniai sugalvojo.ne tukstantis ha bet siemet deklaravome 750ha dirbam dar dvidešimt trim ha  daugiau.Na ir gyvuliukai Beveik tukstantis salyginiu štuku irgi duoda papildomo kuro.Beje tai akcine bendrovė ne vieno žmogaus.Todėl gali toliau nepavidėti - sveikesnis busi.

    p.s.jei triju metu senumo hilux ar skoda kodiaq limuzinai tai aš tadu omano princas.

    Aciu uz deklaracija

  11. Prieš 3 valandas, grazbek pranešimas:

    Pas mane paprastas žemes dirbimas per du metus susikaupė 50 tonu likutis. Reiks pradeti gal darzus laistyti vis mažiau liks.

    O kam tukstanti ha Turin Ta zalia saliara ??? Milijonines apyvartos ,milijonines ismokos ,zalios saliarkos . Ir saipotes vaziuodami Su limuzinais .tai cur cia solialine lygybe ,milijonierius valstybe remia tail gali ir postringaut  gyvenimo vertybem typo.

×
×
  • Create New...