Jump to content

Tratinas

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    Tratinas reacted to Narys321 in Traktoriaus Case MX Magnum 270 1999-2000 metų kondicionieriaus schemos vieta   
    Del karsto oro, jei elektrinks valdymas, tai galbut jis nusprogo ir nevaldo elektrinio krano, kuris praleidzia karsta antifryza i radiatoriu, ko pasekoje pucia silta ora (o gal ir pats kranas uzstriges) . Jei valdymas mechaninis(trosu) tai galbut jis galbut yra issineres.
  2. Patinka
    Tratinas reacted to JCB in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Eilinį kartą ašaros ir kalčiausi gyvulininkai... neatrodo patiem juokinga? Tokie laikai atėjo, kad laimi kas atitinka kriterijus arba kas moka suktis. Tie patys gyvulininkai ne visi praeina, tai ką dabar kaltinti??? Taip kad nueikim į kiemą paglostykim savo 3 ar 5metų senumo džiondyrus ir žiūrėkime toliau į priekį, o pas ką kieme belarusai ir norai buvo atsinaujinti į kažką geriau, sėkmės kitam rinkime.
  3. Patinka
    Tratinas reacted to buster540 in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Nu gaidynas tikras. Smulkiam per didelis šitai mažai balų. Jau antrą kartą negauna nervai juodi, tiek pinigų sukista.
  4. Patinka
    Tratinas reacted to Vilius in koki traktoriu rinktis???   
    Reik žiurėt smulkiai kokia ratų bazė koks bazinis svoris traktoriaus ir t.t mėsėjus bus silpniausias 130ag claasas 135 puma 140 arkliu. Daugiau kur arčiau servisas ir koks labiau prie širdies.
  5. Patinka
    Tratinas reacted to daugvydas in koki traktoriu rinktis???   
    jaj komplektacija identiska tj ta kuris labiau patinka  visi juk traktoriaj
  6. Patinka
    Tratinas reacted to M&M in MASSEY FERGUSSON   
    Jei jau Keis'ta žiūri tai cvx dėžę pasibandyk, smagiau ir ekonomiškiau nei poweshift, žviegia, bet šiaip dirba neblogai, prieš atvežant serviso vyrukas(magnuma tvarkė) sakė, kad nuvils trauka, maždaug iš karto čipuoti, bet nenuvylė tikrai traukia ant tų savo 165 ag (kalbu apie cvx 165).
  7. Patinka
    Tratinas reacted to constant in MASSEY FERGUSSON   
    patys kai rinkomės net nebuvo minties į keturis cilindrus žiurėti, nors ūkis nedidelis, dalykas tas kad 4 cilindrai mažiau sudegins ant darbo su frontaliniu, tuščiai stovėdamas ar šiaip kokio tikrai lengvo darbo. Mano atveju 6 cilindrai ekonomiškesni už belarusą visur išskyrus darbe su frontaliniu, žinoma prie grėblio nekabinu. mf kaina gera tuom nes parašyti arkliai ne tie, realiai perki silpnesnį, jeigu ant kapoto parašyta 6712 tai ten bus 120ag, jeigu 6716 bus 160ag o ne 180 ar kiek ten jie sako, kam ant kapoto tie skaičiai kitu atveju, čia parašiau grubiai apie arklius, žinoma keliais arkliais bus į vieną ar į kitą pusę. Dar galima pasižiurėti į valtros 4 cilindrų variklius, kiek pamenu ten tiksliai parašyta, tai bene mf iš to paties variklio daugiau išspaudžia? 
       Rinkis kokį nori traktorių kad paskui nereiktu kkito žmogaus keikti  bet toks vaizdas jau kad jis išrinktas, Tiesiog vadybininkų paklausk kiek arklių yra pagal standartus kaip jd ar fend ar case standartai ir žiurėk kur rašoma nominali galia ir kur maksimali galia. Yra daug vietų kur gali apsigauti, tai geriau neskubėk nes kaip bebūtu pinigai nemaži.
     
     
    štai dar nuoroda, ir čia kiek arkliai skiresi patys pasižiurėkit ewos puslapyje
    http://www.tractordata.com/farm-tractors/009/1/8/9189-massey-ferguson-6714s.html
×
×
  • Create New...