Jump to content

nike

Nariai
  • Pranešimai

    127
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Atsakymai kurių autorius nike

  1. Prieš 20 valandų, Raimis45 pranešimas:

    Sveiki. Dėdė 2023 rudenio gale nusipirko kombainą. Su juo dar nedirbo. Bet tik dabar pastebėjo, kad  su variklio defektu. Dingsta antifryzas. Servisas nustatė kad reikia ardyti variklį.

    Pinigai sumokėti. Kaina nemaža, kažkas apie 100k.

    Skambino pardavėjui, tas kaltės nepripažįsta.  Sako viskas buvo gerai. 

    Gal kas turit patirties, ar galima kažkaip apskųsti pardavėją? Grąžinti kombainą, ar reikalauti kompensacijos už remontą?

     

     

    Buvo panaši sutuacija,bet užteko vandens pumpa pakeist(perkinso motoras),dinginėdavo po biškį irgi antifryzas,keičiant tepalus prieš sezona išbėgo iš karterio šlangos pirma antifryzas apie puse litro paskui tepalas,vos neiimt motoro,bet užteko pumpa pakeist vandens,ir problema dingo,pokolkas viskas gerai.

  2. Prieš 16 valandų, Brukshnys pranešimas:

    Gal kas Zorro naudojot rapsui? Purškėm penktadienį. Lapai pašviesėjo ir kraštai pasiraitė.. vadyba sako nieko tokio atsigaus. Kokios jūsų patirtys?

    Purškiau Zoro(0.06l), clap forte(0.120g), targos 1l ir dėjau dar acetami 0.200g , ir nieko tam rapsui,nevienodai sudyges yra ir mažo ir didelio,jokio streso nemačiau,purškau gal prieš 10 dienų kažkur,pradeda žydėt viens kitas jau

  3. Prieš 3 valandas, ūkininkas pranešimas:

    Turiu bėda su nh8670. Penktadienį važiavo buvo viskas gerai o vakar jokios reakcijos į pavarų junginėijmą(nesijunge nei pirmyn nei atgal, pavaros nei didinasi nei mažinasi ir leidžia kurti traktorių įjungus pavara). Akumą buvom atjungę pusvalandžiui, kontaktus kompųir dėžės magnetinių supurkšti, bet niekas nepasikeitė. Gal kam yra buvę panašių bėdų kur dar galima iėškoti priežasties.

    Pas mane buvo tik viens į priekį viens atgal bėgis ant važiavimo,greičio nerodė aišku,tai pas mane nuėjes buvo greičio daviklis

    20220824_164719.jpg

  4. Prieš 2 valandas, Vilius pranešimas:

    Kaip su žieminių miežių auginimo technologijom, kaip trumpinat koki azotini trešima darot?   Nauja kultūra pas mane laukuose, potenciala jų matau prastesnėse žemėse, kur kviečiam sunkiau. Kokias veisles sėjant ir kokie pastebėjimai? ;)

    Kai tawes paklausė kokia technalogija taikai ž.kviečių ir prašė pasidalyt,tai nx pasiuntei beveik kita,įdomi žmogysta:icon-smile:

  5. prieš 43 minutes , grazbek pranešimas:

    Amazone su grižtama sistema ar paprastas? Gali buti kad susidėvėjusiosgale esančiu vožtuvu uždarymo gumelės.jei tai nepadeda tada gai būti kad kaltas pagrindinis slėgio vožtuvas ten jau taip pigiai neprasisuksi..

    Su gryžtama,reikės keist tada gumeles,servisas minėjo kad ta vieta pasižiūrėt karta y metus,kai buvo atvaževe kalba keist.

  6. Prieš 14 valandų, mwex pranešimas:

    lexion 460 grybauja kederio kopijavimas…ijungus kederi, sukrypsta i viena sona. bandziau reguliuoti traukeles prie potenciometru, bet vistiek neina sugaudyt galu :) galiausiai iskabinau abi traukeles salia potenciometru (abu davikliai zemiausioje padetyje), logiska turetu buti, kad tokioje padetyje kederis turetu stoveti tiesiai, taciau vistiek viena sona pakelia i virsu…davikliai abu reaguoja, potenciometru tvirtinimas nepazeistas ( niekas nenulenkta)…kas cia per velniava galetu buti?

    Pas mane tas pats,ir šeip kitu klaidu meta nepilnai susireguliuoja pats parinkus kultura,kalbėta su konekesko,teigia kad mažoji plata  bus kalta.

×
×
  • Create New...