Jump to content

Mariusgg

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Mariusgg paskelbtas turinys

  1. Mariusgg

    Trašų kainos

    Sveiki pirkot kas iš jū kazazot trąšas kaip ten su jais viskas normaliai? pristato laiku?
  2. Case mxu 135 skydelyje užsidega raudona stop lemputė gal kam buvo kokia priežastis?
  3. Sveiki, gal kas turite case mxu 135 traktoriaus manualą pdf formatu?
  4. Mariusgg

    Baltoji garstyčia

    Gal kas turit garstyčių sėklos aplink kupiškio raj?
  5. Mariusgg

    Rugiu auginimas

    Sveiki. Gavau šiektiek žemės dabar ten pasėta žieminiai rugiai gal kas žinote kaip juos išnaikinti kad kitais metais nepridygtų?
  6. Gal kas auginate kviečius arktis? Ir galetu plačiau papasakoti apie tą veisle? Svarstau ar pirkti iš lytagros ar vis dėlto paisieškoti populiaresnės veisės.
  7. Gal kas ada jau kuliat? Kaip byra kokia dregmė?
  8. Claas axos važiuojant į priekį atleidžiant sankabą traktorius kartais iš lėto pradeda važiuoti lyg buksuotų sankaba, o atgal važiuojant viskas ok. Sankaba tikrai nepasibaigusi kas galėtų būti?
  9. Claas axos pradejo begti tepalas apačioje ties sankaba pro skylute kas galėtų būti?
  10. O kaip ta 4m kultivatoriu normaliai velka? Šeip sako ekonomiškas labai, bet aš nepasakyčiau. Prijungus kompresoriaus šlanga kažkodel oro nebučia gal yra koks kranas? Bet lyg ir niekur nesimato.
  11. Pastebejau kad ir pas mane rasoja per sujungimus. Kokį presą kabinote kad neišsukė? Keista kažkaip juk presa sukti ir mtz pasuka be vargo
  12. Su krautuvu tai geras dalykas reikalingas visur jei dar gyvulių yra tai pats tas, bet tarkim ant kokių 80ha dirbamos aš jau pagalvočiau apie galingesnį. Ar kokį rimtesnį padargą sumastysi ateityje užkabinti didesnė galia niekada nepamaišys ir darbas našesnis. O del priekinio svorio jeigu tas kelmas yra ant kurio kabinasi svoriai tai visai nesunku pačiam pasigaminti.
  13. na žiūrint kokio dydžio ūkis. Pas mane dirbs su ruloniniu presu, ars su vartomu trijų korpusų plūgu apie 15ha, kultivuos, sės, priekabas patampys kur reiks, tuos pačius darbus nudirbdavo mtz.
  14. 3000m/h AXOS 340Cx traktorius gan paprastas, kolkas dar rimtesnių darbų nedirbome. Atrodo kad šiektiek gale svorio mažoka jam, dar pastebejau kad stabdo visi keturi ratai. Kai užkuriu šalta iš pradžiű neveikia hidraulis dega raudona lempute su knyga, bet po kiek laiko lempute užgesta ir pradeda veikti.
  15. Mane irgi domintų daugiau sužinoti apie axos traktorius nes nesenai tokį įsigijome
×
×
  • Create New...