Jump to content

zapaske

Nariai
  • Pranešimai

    75
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius zapaske

  1. Prieš 4 valandas, Inžinierius pranešimas:

    Pasukamumas - reik aerodromo.

    Kuro ekonomija - oru neina (ima kaip visi)

    U=knisa elektros dalies gedimai, tai kontaktų nėra, tai kas neužsikrauna, bet eina ir su klaidom.

    2140 susisukimas tikrai turi būti normalus. Turiu 1135, ta pati bazė, pasukamumu nesiskundziu :) Nesenai pardaviau 155-65, pas kurį stovi vairo kolonelė ,ten tai jo pasukamumas blogesnis..

  2. Prieš 6 valandas, Arunas71 pranešimas:

    Šiandien kalbėjau su registrų centru. Yra tik vienas būdas t.y.reikia surinkti visus paveldêtojus ir nuo jų visų per notarą nusipirkti.tai yra nesvarbu nors ir paveldėtojai gyvena Anglijoje ar belekur ir nesirūpina turtu ,visvien reikia juos susirasti.

    Tik yra didelis bet.. Jeigu pastatas pirktas is kolukio uz pajus, reiskias nera jokios registracijos, neatlikti jokie matavimai. Tokioje situacijoje notaras nieko negali padeti kol nesutvarkysi dokumentu ant zmoniu kurie nurodyti kaip pirkejai ant pirkimo/pardavimo protokolo arba ant paveldetoju. Jeigu noresi tik savo dali prisiregistruoti, vistiek turesi daryti viso pastato matavimus. 

  3. prieš valandą, hellboy197 pranešimas:

    Perku originalias baltarusiškas dalis į MTZ ir vargo nematau. Kiti jei kiniškas susideda ir remontuoja kasmet, nes skirtumas kokybėj tarp kiniškos ir baltarusiškos dalies, didelis. Traktoriaus vakarietiško neturiu, bet JD kombainą turiu, tai už paprastą žvaigždutę elevatoriaus, jei originali 110€, padielka lytagroj 20€. Bet su padielka toli nevažiavau. Taip, iki 15k€ galima rasti dar nesudėtingą, mechaninį vakarietį, tik tokie dažnai būna jau seneliai ir jiems sunku rasti tam tikrų dalių sugędus (priklausomai koks gamintojas traktoriaus). Pažystamas turėjo MF 3065, keleris metus be vargo dirbo, komfortu džiaugėsi, kai greičių dėžė parėjo tai nei dėžės kitos gavo, nei dalių, nei rado kas suremontuotų. Tai perkant būtina įsivertinti ar bus įmanoma dalių gauti tiem seneliams.

     Tai gal žmogus nemoka internetu naudotis ,kad tokiam mf dalių nerado?

  4. prieš 15 minutes , Robertas08 pranešimas:

    Aš už 820,nes kaimyns turi 952,tai nėra neardytos vietos jau.

    952 pliusas monoblokas ,bet 2004metų kažin ar bus monoblokas.

    Apskritai su ta bielke vieniem pasiseka,kitiem ne. 

    Aš tas kam pasisekė :icon-smile:

    Pritariu ,kad vieniems pasiseka su mtz kitiems ne.  Turėjau 1998m belarus 920 (Tas pats kas 952 tik be turbos) tai laikė labai gerai ir nusiskundimų tikrai neturiu. Ir su ta 7 bėgių dėže gan smagu važiuoti. 

  5. Prieš 21 valandas, Neovo pranešimas:

    Sveiki, gal kas turit ir galetumet pakomentuoti kaip sie ar verti demesio? aciu :)

    https://autoplius.lt/skelbimai/massey-ferguson-massey-ferguson-6270-traktoriai-13320665.html

    Variklis perkinso - nieko blogo jame nematau, dėžė - dynashiftas ,tai važiuosi smagiau negu su belarusu, bet ir remontas visai kitoks. Sako žmonės ,kad dėžės lepios ,bet manau tokio tipo dėžes reikia prižiūrėti nesvarbu mf ar jd. Viskas priklauso kokios būklės nupirksi ta traktoriu.

  6. On 2020-11-06 at 09:27, kliukas pranešimas:

    Sveiki, MF 8130 meta klaida, kad greiciu dezei spaudimo ner,ft 9 klaida... 

    Traktorius vaziuoja kai serviso rezime, reversas veikia, begiai persijungineja, hidraulika veikia. Nepermeta pusbegiu, paletintojo pagreitintojo neleidzia perjungt, priekinio tilto neisjungia, blokiruote nesijungia.. trumpai tariany kas turetu jungtis ir matytis skydeli - nieka neveikia...

    Filtrai pakeisti... 

    Kas gali but? Nuo ko pradet ieskot? 

    Ar gal galit pasiulyt kas diagnostika padarytu? Nes i EWA baisu net skambint, kai saskaita pateikia tai silpna daros...

     

    Screenshot_20201106-080657_Drive.thumb.jpg.ef7c6905096eb24ff5bab49532a37552.jpg

    Jeigu spaudimo ištikrūjų nebūtu tai išvis nevažiuotum. Manau dėl šventos ramybės reiktu pasitikrinti dėžės spaudimus, poto ziureti elektra, nes jeigu nors vienas daviklis gryba užpjauna tai ir gali pridaryt tokių nesamonių. Man Mf 6100 serijos traktoriui pradėjo nesijungti zuikys-vezlys, tai teko kompa vezti remontuoti. O vairas lengvas?

  7. Prieš 7 valandas, CASE 5140 prašau pagalbos pranešimas:

    Gal kas susidūrėte su šia ar panašią problema. Traktorius be frontarinio krautuvo. CASE 5140 po reverso remonto nebevaziuoja. Iki remonto važiavo susukus vairą pilnai bei laikant jį išmesdavo tepalo slėgį ir sustodavo. 

    Bearent buvo toks jausmas lyg sankaba buksuotu. 

    Nesu susidūres su case 5140, bet jeigu yra pusbėgiai tai gal pirma susižiūrėk spaudimus kokie turi ateiti į juos. Gal nesudaro tam tikro spaudimo todėl ir buksuoja.

  8. Prieš 4 valandas, Dar vienas miestietis... pranešimas:

    Čia tavo sąžinės reikalas. Tas kas valgys ta mėsa gaus doze vaistų... 

    tai va, galvojau tik parduoti juos rudeniop.. Tai teks palaikyti iki rugpjūčio vidurio. O mėsa įgauna kažkokį kita specifinį skonį ar kažką tokio?

  9. Sveiki, atsitiko tokia situacija - avinukai nukirmyti intermec tirpalu liepos pradžioje (Tikslios datos neatsimenu, tame ir bėda..) ,bet suduota dozė buvo kazkiek mažesnė, kokia turėjo būti.  Rašo ,kad po skiepo turi praeiti 49 paros iki pjovimo. Taigi ar galima pjauti ėriukus kažkiek ankščiau laiko? Ar geriau nerizikuoti?

  10. Ką tik, Remse pranešimas:

    Kaip česnakų kasimas, jau pradėjot? Aš jau antra dieną kasu. Derlius labai geras, bet kol kas nėra paklausos. Kaina turbūt ne daugiau 2 eur bus už kg..

     

    Nepradėjom, žievelė dar storoka, tai gal po kokios savaitės pradėsiu. Derliai geri, česnakų augintoju skaičius didesnis, tas ir įtakoja žemas kainas. Kam pirikupui pirkti brangiau, jeigu atsiras kas parduos pigiau? Nesidomėjau, gal turguose kritusios česnakų kainos?

  11. prieš 57 minutes , Arunas S pranešimas:

    Sveiki nusipirkau 3 avytes pabandyt paaugint, kad soda ir salia esanti sklypa patrumpintu. Aptveriau tinklu. Ar reikia kokia pasiure suregst ar pakanka obelu pavesio nuo saules ir lietaus?

    Mano manymu tai gal geriau ,kad  pašiūrė būtų. Vistiek nuo vėjo ir lietaus turėtu kur pasislepti. O kur žiema jas laikysi?

  12. prieš valandą, caper pranešimas:

    Gal nuoroda galetum imesti.

    Spausk jaigu nori ,kad detus sim kortele reikia imti su 4g. Aisku jaigu nori ,kad pritrauktu, vaizdas butu geras ir ryskus - yra tokių pačiu kameru po 130-180 eur. Bet dar karta pakartosiu - vaizdas patenkinamas, bet nėra labai geras (atitinka kaina). Priklauso kokia sim kortele naudosi (svarbu geras ryšys), jaigu ryšys geras galima susididinti vaizdo kokybe ir visai neblogai viskas matosi.  Jaigu ryšys silpnokas, susimažini kokybe ir jokio striginėjimo nėra. Plius šiose kamerose yra mikrofonas. Jaigu yra pastovus interneto ryšys, manau geriau imti su wifi kameras, tada galima prisijungti prie vieno interneto srauto kelias kameras ir plius uz tokia kaina jau iseitu wifi ptz kamera su pritraukimu,geresne kokybe.

  13. Turiu ptz kamera(Gali pats valdyti), parsisiunčiau iš kiniečių. Mokėjau berots 67 eur. Jungi akuma, idedi sim kortele su interneto planu ir gali stebeti tiek per kompiuteri, tiek per androida is bet kurios pasaulio vietos, reikalingas tik internetas. Aisku kokybe turetu buti aiski uz tokia kaina, bet man pilnai uztenka. Jaigu yra noras gali parsisiusti vaizdo irasa is kameros perziureti arba issiimti sd kortele. Medzioklines kameros ir liks medzioklei, praeitais metais nusipirkau pigiausia varianta.. Tai gryba pjaudavo nuotrauku siuntimas.

  14. Prieš 1 valandų, jawax pranešimas:

    Arba perki nuo ardomos stegsted, arba lytagroje yra metaliniu universalių, ten apipjausčius tinka. Lytagriniai iš plonesnės skardos, bet ir kaina tik iki 3 eur.

     Apie lytagrinius irgi mąsčiau  ,bet jų kokybė kazkaip abejotina.  Galvojau bus naujų pirkti kazkur, bet pasirodo reiks ieškoti dėvėtų.

×
×
  • Create New...