Jump to content

mindux

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

mindux pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Googlei pasitikslinau pavadinimą "prioritetinis vožtuvas", (priority valve). Yra tu pačių danfos.
  2. GAL KAS ESAT TOKI ISIDEJAS SU TA PAPILDOMA LS Šitas dozatorius su LS linija jungiasi į pagrindinio siurblio magistralę, jam nereikalingas papildomas siurblys. Dar turi statytis pirmumo vožtuvas, ta LS linija valdo pirmumo vožtuvą. Kaip tiksliai jungiasi viskas nežinau pas mane valtroj taip vairas pajungtas. Jei nepamiršiu pabandyt pafoktkint reikėtu. Kiek suprantu LS linija atidaro pirmini vožtuvą, kai pasuki vairą ir paduoda darbinį slėgį į vairą. Čia tiksliau rimtas hidraulikas pasakytu arba paieškok informacijos inete.
  3. Turiu jau kokie 5 metai TF 42, tai tas pats kas TF 44 tik variklis fiato. Praeitais metais vsus guolius keičiau. Pas mane į viena pusę ir horizontalioji neveikia, bet pas mane lygumos todėl į galva neimu, paprasčiausiai atjungiau. Kiek teko tą dalį nagrinėti tai ten elektrinės dalies problemos. Kratilką varto el. variklis. Atjungęs jungtį pabandžiau ar į abi puses variklis sukasi tiesiai pajungęs. Su ta dalim buvo okei. Turėtu būt toks daviklis kuris reaguoja i posvirio kampą. Gali bandyt ieškoti Šiaulių "Agrotakoi" jie nemažai TF-ų buvo parvare. Be to Pasvalio "Agrodyleris" kai ko jiems turi. Problemų turėjau su hidraulika - buvo nusisukę važiavimo siurblio škyvo šlitsai. Be to turiu knygą, tik gaila švediškai bet reguliavimai daug maž suprantami. Jei ką galėsiu atsakyti į klausimus penktadienį kai dirbsiu darbe. Bandysiu pritaikyt rapsini stalą ukrainos darbo per išegines.
  4. Tai kad turi istorija tai dar nereiskia kad jis patikimas. Pavyzdziu pakankamai. Pries pasirinkdamas klausinejau atsiliepimai neblogi. Ir pagal komplektacija geriausia kaina siulo. Dar iki galo neapsisprendziau. Okiek koneske teko apziurineti MF tai man griosdiskai pasirode. Arkliu nedaug, o gabaritai kaip 200 AJ.
  5. Norčiau išgirsti atsiliepimų apie traktorių Arion 640CIS. Tik labai prašau be nukrypimų, maikių plėšymo ir t.t. Otai kiek teko skaityti jūsų komentarus tai labai dažnai nukrypstama nuo temos ir labai toli - į pievas. Iš karto dėkoju už patarimus.
×
×
  • Create New...