Jump to content

waidas

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Prisijungė

  • Lankėsi

waidas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Vertina daugelis tuos traktorius. Tiksliau vertino. Kadangi laikai keiciasi, technika keiciasi irgi. bet jai jis nepavarges, ir dar gerai atrodo ir gazuoja, kodel gi nepaemus tokio. New Hollandai man prie širdies. Jai neuzteks arkliuku, pačipuosi, ir bus liuks. Dėl arklių bėdos nebus, man pakaktų iki 240 ag., bet nieko padoraus nerandu. Šio monstro ir išvaizda gera, na moto valandos pagal metus didokos, bei nežinau kokios kuro sąnaudos jo ar sugebėsiu užpilti
  2. Skaičiau, skaičiau, bet taip ir nesupratau ar New Holland TG285 2006m. vertas dėmesio ar jis yra galvos skausmas? Jei nepaskaičiau iki atsiliepimo atsiprašau , būčiau dėkingas už Jūsų atsiliepimus ir komentarus (nuoširdžius).
  3. na foromieciai aktyviau nes mane ir paty sie modeliukai domina
  4. kokia pas tave pjaunama plocio? nes 30ha ziauriai daug
  5. imanomas, bet reikia visa prieky perdaryt, sustiprinti ir pan... seip jei tavarkingai darant pakankamai sudetinga ir daug darbo.
  6. kas norejo tas suprato variklis scanijos ir jis is alksnenu liuks suderintas traktorius paskaitinek sia tema "t150k kabinos modernizavimas" mazum rasi sio traktoriaus foto (jei atpazinsi)
  7. gerai padaryta http://www.skelbiu.lt/skelbimai/7404498.html kazin cia reali kaina?
  8. O siaip kas geriau Overmas ar kvernalandas? dirbu ir su tuo ir su tuo abu turi minusu ir pliusu, tarkim su kvernelandu sunkiose zemese yra sudetingiau islaikyti pastovu gyly ypac kaip zeme buna priemolis - pikis, tai lynges pastoviai issiriete, o su overmu cia neproblema jai traktorius pajegia traukti tai eina kaip vejas nes gali regulioti slegy apsaugos. Pliusas tai kad lyngine apsauga neprades leisti tepalo pas mane overmas ne naujas tai buvo isdilia ertmes kur isistato kaltai tai pastovei nulusdavo kalto fiksavimai , bet pritaikem kvernelendo noragus ir si problema buvo isspresta puikiai
  9. negaligiasnis o ir pusantriniui nera kuo lygintis su pusantriniu senesnio modelio 4m freza amazones ir stekstad sejamaja nesiojau tai su pilnu bunkeriu, apsisukti galilaukeja budavo kupstas reikalu, issiplake liemuo ir dar kupstas problemu;)
  10. galvoju pasikeisti vairo kolonke i hidraulinia.... kas isideje? kiek kainavo? isko pirkot? p.s. agrodileriai uz komplekta paprase 1630lt. lyk ir sutariau, bet dar dairausi kas pigiau;)
  11. taip man atrodo patikimiau,stipriau, rimciau , beje kaip kazkas minejo, kad vienas cilindras nekelia ir pan... tai mums niekad del to nekilo problemu, kele ir 4m sejama su frea, kele ir 5krpusu vartoma pluga ir pan... na esmine problema ne tame manau, o tai kad nusuka slicus(todel reikalingi du cilindrai), to del ir taip dejom P.s. (dejom del to kad as tarsi tik pagalbinis, nes tetis pagrindinis konstruktorius :D) del ko du dėjai ir taip aisku bet kodel juos idėjai gale o ne palikai orig. vietoje o antra kitoje pusėje neidėjai? jis ten puikiai (antras tinka) butu abu paslepti ant stoku dumblo nemestu nesimaisytu kabinejant ar panasiai, darba tapati atliktu. orginalas stovi ant slicu (o jie buna kad ir prasisuka ir seip plakasi) todel ir galia , o ir kitas dalykas kelimo galia, greitis padideja (lengvai ir greitai kelia)
  12. fend820 tai tas traktorius prie katro pastoviai pristoju apziureti ir pan... noriu toki isigyti, bet svarstau ar ant mano 180ha verta toks gigantas. Jam duociau visa seja ir arima, nes sejamoji su freza 4m amazones, mano klasiukas su ja verkia (per masyvi) jei manu uztektu ir 180 - 190ag... plugas stovi 6+1 korpusu.., bei grudu vezimas i kombinata
  13. panasiai taip ir galkvojau, jei maziau tai realiai geriau nuomuoti?
  14. zinau kad turi, bet sakau mazum kas paskaiciaves minimalias valandas kiek jis turi per metus isdirbti kad minuso nenestu
×
×
  • Create New...