Jump to content

kazakas

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    kazakas reacted to Andriusfeat in Grūdų kainos?   
    Nežinau vyrai, po pernai metų visos skolos atiduotos turėjo būt ir kviečių kaina užfiksuota.
  2. Patinka
    kazakas reacted to Auguliss in ar reikia kam atkurti pievas   
    ne, pats turiu toki varijanta salia buvo dgp deklaruota tai paziurejus dgp raudonuoja kad gali tekti atseti o kur buvo nedeklaruojam ten nieko
  3. Patinka
    kazakas reacted to Tadusia.L in Trašų kainos   
    Šunys. Geras požiuris į žmones. Nenustebkit kad kai grudus fiksuosit ir po keliu dienu kaina nukris sakys nėra parašo nėra ir fiksuotos kainos P.S sąskaita gauta elektorine forma galioja be parašo (bent daugelis manau pasirašęs sutikimą dėl elektroninių sąskaitų). Taip, kad būkit ramus nusipirkęs ( nemanau, kad pavasari bus stipriai geriau)
  4. Patinka
    kazakas reacted to ramas 1 in Kombaino pasirinkimas   
    Svarbiausia pats esi patenkintas pirkiniu ,bet ,kad visi vienodai kulia -tai cia galima det taska ir daugiau nesiplest.
  5. Patinka
    kazakas reacted to dariius 30 in Žalinimo programa.Kokia jūsų nuomonė apie šį išmislą?   
    Paziurek kaip gyvena zmones dirbantys ne zemes ukio srity, jie atidirba 8 val 5d.d. dziaugesi savaitgaliais ir sausringomis ,karstomis vasaromis ,neuzkista galva nuo ukio reikalu. Ukininkeliu pelninguma vistiek suryja investicijos, tos investicijos nusidevi, nuverteja ir galutinem rezultate pelningumas - mozoliai ir isvarzos kurie tikrai lieka. Nuosirdziai sakau jei dirbciau 50ha viska trenkciau ir eiciau y valdiska, nes laikai tikrai stipriai pasikeite, smulkus ukis tapo nepelningas.
  6. Patinka
    kazakas reacted to Quattro in Kombaino pasirinkimas   
    Dirbs tas kombainas, 12 metu su acrosu kulem su nedaug problemu, siemet rsm'a paemem - visiskai jokiu bedu ar stovejimu del kombaino kaltes. Aplinkui daug rostselmashu dirba, ir ne po viena ukininkai nusipirke. Pagrindine ju beda tai operatoriai, kurie viska zino geriau ir tai kad ne jd ar lexion.  O musu pasirinkimas irgi buvo arba rusiskas naujas arba vakarietis su 1k mth. 
  7. Patinka
    kazakas got a reaction from Špyžius in Kombaino pasirinkimas   
    Atvažiavo ir pas mane naujas draugas. Aisku sulauksiu daug komentaru, kurie numuš man ūpą, bet manau kainos ir kokybes santykis yra vienas geriausiu rinkoj.

  8. Patinka
    kazakas got a reaction from Auguliss in Kombaino pasirinkimas   
    Atvažiavo ir pas mane naujas draugas. Aisku sulauksiu daug komentaru, kurie numuš man ūpą, bet manau kainos ir kokybes santykis yra vienas geriausiu rinkoj.

  9. Patinka
    kazakas reacted to Mindaugas_Ka in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Man atrodo ne į tą forumą pataikei, kaip TAIS laikais buvo geriau gyvent pritarėjų daugiau rasi puslapiuose su pabaiga .ru
  10. Patinka
    kazakas reacted to Tomas01 in ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą   
    Nesuprantu kam suplaka i kruva gyvulininkus ir augalininkus. Tai duotu tiesiog tik gyvulininkams tas paramas ir nereiktu to cirko.
  11. Patinka
    kazakas reacted to Remse in Miežių auginimas   
    Gules tavo mieziai, kaip Onute pries menesines.
  12. Patinka
    kazakas reacted to edviuks in Skystos trasos KAS-32, ir t.t.   
    Buvo cia tevukas padurniaves kadaise uzpirkes 400ltr. Nu reikejo sunaudoti, gi negrazinsi. Tai dar juokas tame, kad dali lauko nupurskem, dali ne. O as specialiai kad irodytu man vadybininke kad cia geriausias produktas, nesakiau kurioje puseje naudota. Galiausiai, ji man irodinejo kad geresnis derlius bus ir poveikis matosi toje puseje, kur nenaudota... na tai apie ka kalbet dar....... 
×
×
  • Create New...