Jump to content

Bauer

Nariai
  • Pranešimai

    463
  • Prisijungė

  • Laimėta kartų

    4

Atsakymai kurių autorius Bauer

  1. Prieš 4 valandas, mokytojuks pranešimas:

    Kaip jis kalibruojamas

    Nežinau kaip konkrečiam tavo kompe, bet dažniausiai būna mygtukas "imp/l" ar panašus, kurį paspaudus gali pakeisti kiek impulsų sudaro 1 litrą. Priklausomai kiek procentų nedapurškia ar perpurškia, tiek procentų reikia padidinti arba pamažinti impulsų skaičių. Pas mane senas Amazone purkštuvas su Muller kompu, tai kartą per metus tenka pakoreguoti impulsų skaičių, kai pastebimai nebesutampa išpurškimas.

  2. Prieš 1 valandų, Frsh pranešimas:

    Sveiki, planuoju važiuot su Corum, pirmi metai naudosiu. Norma rašo 1l/ha, bet vadyba sako reiktu 1.2l nes mažesnė norma nelabai susitvarko su žolėm. Gal kas turit patirties kaip ten iš tiesų?

    Būna po litro švaru, būna po 1.25 pasileidžia kažkiek. Viskas nuo žolių ir orų. Jei su nurašimu ne bėda tai dėčiau 1.25

  3. Prieš 1 valandų, JCB pranešimas:

    Atsakant į klausimą, tai viskas ok, neieško priekabių. Bet žiūrint bendrai, labai "geras" pasirinktas patikrų laikas, kada ūkininkai nieko neveikia... pernai rugsėjo mėnesį zujo, dabar gegužę.... bent jau pas mus krašte, tai pas kas antrą praktiškai važiuoja šiemet.

    Tai čia nieko, pernai rugpjūčio pirmom dienom tikrino, dar popiet atvažiavo. Gerai dar kad iš vakaro lietaus gerai pripliaupė, tai labai nesutrukdė javapjūtės.

    Prieš 1 valandų, vrimvydas pranešimas:

    O pas mus kliuvo kad ant sandeliuko nera perspejamuju zenklu lipduku ir sorbento  .

    Tai bakterijoms irgi reikia lipdukų? :⁠D

  4. Geriausia pagal orto foto. Kiekviena Lietuvos vieta bent 5-10 kartų fotografuota, tai bent vienais metais turėjo papulti nufotografuoti, kai drenažai išryškėję. Prieš porą metų teko ieškoti, tai geriausiai pavyko susiorientuoti pagal ~2000-ųjų nuotrauką.

  5. Prieš 1 valandų, M&M pranešimas:

    kaip tą užfiksuoti sutartyje, jei sutartį sudarai pirmiau nei parduodi? Šiaip fiksuojant vistiek žinai koks matifas, tai nebent pats sau gali pasižymėti atminčiai jei yra poreikis, kitaip neįsivaizduoju :)

    Nereikia net žymėtis, turėdamas internetą gali pagal sutarties datą pasižiūrėti kad ir po pusmečio kas tą dieną biržoje dėjosi

  6. Pernai metų nereiktų imt kaip pateisinusių kažkokią technologiją. Bent pas mane viskas daryta daugmaž kaip kasmet, tik azotinių trąšų priklausomai nuo lauko potencialo dėta 10-20% mažiau, nes buvo brangios. Rezultatas - 15-20% didesnis derlius nei iki tol buvęs didžiausias rekordinis derlius.

  7. prieš 47 minutes , AGROMAN pranešimas:

    draudimas galioja tik tiems kurie pažymėti pavojinga bitėms? 

    Kur pažymėta pavojinga bitėms reikia prieš dvi dienas registruoti purškimą. Draudimas purkšti dieną galioja absoliučiai visai chemijai, jei purškiamame lauke yra žydinčių augalų kuriuos lanko bitės.

  8. Prieš 10 valandų, Heartbreak-kid pranešimas:

    Ir seip is vieno seminaro (us) rapsam salietra geriau kai eina nenutrukstama laika aukstesniam rizosferos sluoksni.zemiau pasedus N nk blogo.Rapsu saknys ilgos ir nepaleidzia taip lengvai.Bet esme is zemiau saknim pakelt maisto medziagas, augaluj kainuoja laikina energija.Sako kam to reikia.Pataupykim energija jei jos prireiktu nenumatytiem atvejam (ligom,sausrai,temperaturu suoliuj)

    Kas zn kiek tiesos.pernai taip tedariau.Pasiteisino arba sutapimas.Sie metai atsakys aiskiau

    Sunaudoja kažkiek daugiau energijos kad užaugintų didesnę stipresnę šaknį, ko pasekoje kaip tik turėtų lengviau pakelti stresus, o ypač dėl sausros.

  9. Prieš 11 valandų, AgroP pranešimas:

    Čia turės jau praeit šitas strip till į tiesiogine sėja, tarpueiliai 50cm nejudinti

    Screenshot_20240315_205449_Gallery.jpg

    Čia skaitysis jau tiesioginė, bet atkreipk dėmesį, kad įsipareigojimas 2 metai, tai po rapso rudenį reiks ir kviečius su APV pasėti :D

×
×
  • Create New...