Jump to content

Kestc

Nariai
  • Pranešimai

    37
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Kestc paskelbtas turinys

  1. Kestc

    zieminiai mieziai

    Sveiki. Ką darot, jog žieminiai miežiai su akutais nesikultų?
  2. Kestc

    zieminiai mieziai

    Kiek mln sėklos normą dedat žieminiams miežiams wallace į hektarą? Žemės našumo balas apie 40.
  3. Sveiki. Prijungus priekabą prie vieno kontūro oro sistemos oras trumpai paduodamas į priekabą ir po to sustoja. Traktoriuje oro pripompuoja, o priekabon nepaduoda. Buvau traktoriaus kraną išardęs, kaip ir viskas gerai, nebent galiuke kas užstrigę. Gal kam yra buvę kur būtų galima dar problemos ieškot?
  4. Kestc

    Vasariniu kvieciu auginimas

    Ir ką dabar su tokiais ar panašiais daryt? Turim ne vienas tokių. Patręšt nėr kaip kai tiek sausa...
  5. Kestc

    Vasariniu kvieciu auginimas

    Sveiki. Gal galit pagelbėt, sausros padariniai ar ligos? Per du mėnesius žemė gal ir mačius kokį 10 mm kritulių. Ne visur, bet plėmais taip kur molis.
  6. Kestc

    Vasariniu kvieciu auginimas

    Kaip atrodo kai nuo sėjos lietaus nematę (mėnuo ir kelios dienos), o dar prieš sėją ilgą laiką nelijo. Kur grynas molis, tai tusčios vietos.
  7. Nuo Raseiniu link Kelmės ties Alėjais nepėja valytuvai valyt
  8. Bėda buvo pirmo paveiklėlio NR 5. Teko keisti visą tą paskirstytoją kur vožtuvas yra. Seną buvau išardęs, išplovęs, bet neveikė, o įdėjus naują - atsigavo. Tik durnas reiklas monobloko hidraulai, retkarčiais kai šauna į viršų keliant tai nepastebėjus gali ir sparnus nulaužyti, ir langą išmalti.
  9. Apie tą priekyje per kurį eina generatoriaus diržas, prie jo jungiasi priekinės pakabos darbinio veleno kardanas.
  10. Sveiki. Demperį (alkūninio velno skriemulį su guma ir žeidu) JD 6600 restauruoja gal kas ar ten tokia detalė kur tik naujos ieškot?
  11. Bėda buvo pirmo paveiklėlio NR 5. Teko keisti visą tą paskirstytoją kur vožtuvas yra. Seną buvau išardęs, išplovęs, bet neveikė, o įdėjus naują - atsigavo. Tik durnas reiklas monobloko hidraulai, retkarčiais kai šauna į viršų keliant tai nepastebėjus gali ir sparnus nulaužyti, ir langą išmalti. Ačiū
  12. Išmest visai nenoriu. Inovacijos labai gerai jeigu jos tinkamai atlieka savo darbą:-)
  13. Sveiki. Gal galėtumėte patarti kaip dar galima pajungti lenkišką frontalinį krautuvą bielkiui 1025.3 su monobloku (ne per paskirstytojo sekciją, kad nereiktų to ričiago įjungto laikyt)?
  14. Sveiki. Nupirko tėvas 1025.3 su monobloko hidrauliais, užgesinus hidrauliai nukrenta žemyn, užvedus pakyla į viršų. Dab užplaukė, nukrito ir nukrito...Kame galėtų būti problema? MTZ 82 po kabina kaikuriem būdavo dėžutė kaip paskirstymo, tą išmetus būdavo galima pajungt hidraulius ant paskirstytojo ričiagėlio, gal ir tam taip galima?
  15. Sveiki. Esant gal dėją frontalinį lenkišką krautuvą nuo 820 belaruso ant 1025.3.? Ar reikia ką perdarinėti prisukimui prie rėmų, ar teko mesti ploštes žemyn?
  16. Kestc

    GEDIMAI

    Sveiki. JD 6600 Pastovėjo kelias savaites ir nebesikuria, siurblio kapitalinis darytas prieš kokias pora šimtų moto val. Siurblys Lucas. į siurblį iš bako paduota kurą, į forsunkes atrodo, kad purškia (tik neįsivaizduoju kokia norma turi būt). Kas galėtų būti? ir kam skirtas dačikas ant siurblio? (Kol kas bandau išsisukt be siurblio nuėmino ir vežimo ant stendo).
  17. Kestc

    GEDIMAI

    Susitvarkiau, pasirodo nėra ten sudėtinga. Juodus dangtelius nukėlus tiesiog prikirmyję buvo, viską išvalius, patepus, spyruoklę pralaisvinus, šratkus pravalius viskas veikia.
  18. Kestc

    GEDIMAI

    Sveiki. John Deere 6600 pastrigus viena hidraulinė pora. Atjungus trosas vaikšto kuo puikiausiai, o prijungus rankena nė iš vietos nejuda. Kas galėtų būt pastrigę? Ir į ką reiktų atkreipt dėmesį ardant?
  19. Kestc

    žiemkenčių buklė

    Įmetu foto iš arčiau
  20. Kestc

    žiemkenčių buklė

    Likusį Azoto kiekį tarkim 50-70 kaip būtų protingiausia dabar atiduot?
  21. Kestc

    žiemkenčių buklė

    Vyrai, pirmais metais jūs irgi viską tinkamai darėt?
  22. Kestc

    žiemkenčių buklė

    Rudenį buvo NPK 6-18-34 kažkur po 300 KG/ha
  23. Kestc

    žiemkenčių buklė

    Suvėliau skubėdamas 150 kg amonio salietros
  24. Kestc

    žiemkenčių buklė

    Sveiki. Gal galėtumėte parekomenduoti naujokui ką dėt žieminiams? Trašų iš po žiemos buvo berta 150 azoto ir 150 kg/h sulfato, o dabar vaizdas atrodo toks:
  25. Nuvežiau į Dizridą 6600 JD luccas siurblį, tai dalys 1000 arba 1200 piniginių eoro vienetų ir metai laiko garantija.
×
×
  • Create New...