Jump to content

Kestc

Nariai
  • Pranešimai

    37
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Žemaitija

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Kestc pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

4

Reputacija

  1. Kestc

    zieminiai mieziai

    Sveiki. Ką darot, jog žieminiai miežiai su akutais nesikultų?
  2. Kestc

    zieminiai mieziai

    Kiek mln sėklos normą dedat žieminiams miežiams wallace į hektarą? Žemės našumo balas apie 40.
  3. Sveiki. Prijungus priekabą prie vieno kontūro oro sistemos oras trumpai paduodamas į priekabą ir po to sustoja. Traktoriuje oro pripompuoja, o priekabon nepaduoda. Buvau traktoriaus kraną išardęs, kaip ir viskas gerai, nebent galiuke kas užstrigę. Gal kam yra buvę kur būtų galima dar problemos ieškot?
  4. Kestc

    Vasariniu kvieciu auginimas

    Ir ką dabar su tokiais ar panašiais daryt? Turim ne vienas tokių. Patręšt nėr kaip kai tiek sausa...
  5. Kestc

    Vasariniu kvieciu auginimas

    Sveiki. Gal galit pagelbėt, sausros padariniai ar ligos? Per du mėnesius žemė gal ir mačius kokį 10 mm kritulių. Ne visur, bet plėmais taip kur molis.
  6. Kestc

    Vasariniu kvieciu auginimas

    Kaip atrodo kai nuo sėjos lietaus nematę (mėnuo ir kelios dienos), o dar prieš sėją ilgą laiką nelijo. Kur grynas molis, tai tusčios vietos.
  7. Nuo Raseiniu link Kelmės ties Alėjais nepėja valytuvai valyt
  8. Bėda buvo pirmo paveiklėlio NR 5. Teko keisti visą tą paskirstytoją kur vožtuvas yra. Seną buvau išardęs, išplovęs, bet neveikė, o įdėjus naują - atsigavo. Tik durnas reiklas monobloko hidraulai, retkarčiais kai šauna į viršų keliant tai nepastebėjus gali ir sparnus nulaužyti, ir langą išmalti.
  9. Apie tą priekyje per kurį eina generatoriaus diržas, prie jo jungiasi priekinės pakabos darbinio veleno kardanas.
  10. Sveiki. Demperį (alkūninio velno skriemulį su guma ir žeidu) JD 6600 restauruoja gal kas ar ten tokia detalė kur tik naujos ieškot?
  11. Bėda buvo pirmo paveiklėlio NR 5. Teko keisti visą tą paskirstytoją kur vožtuvas yra. Seną buvau išardęs, išplovęs, bet neveikė, o įdėjus naują - atsigavo. Tik durnas reiklas monobloko hidraulai, retkarčiais kai šauna į viršų keliant tai nepastebėjus gali ir sparnus nulaužyti, ir langą išmalti. Ačiū
  12. Išmest visai nenoriu. Inovacijos labai gerai jeigu jos tinkamai atlieka savo darbą:-)
  13. Sveiki. Gal galėtumėte patarti kaip dar galima pajungti lenkišką frontalinį krautuvą bielkiui 1025.3 su monobloku (ne per paskirstytojo sekciją, kad nereiktų to ričiago įjungto laikyt)?
  14. Sveiki. Nupirko tėvas 1025.3 su monobloko hidrauliais, užgesinus hidrauliai nukrenta žemyn, užvedus pakyla į viršų. Dab užplaukė, nukrito ir nukrito...Kame galėtų būti problema? MTZ 82 po kabina kaikuriem būdavo dėžutė kaip paskirstymo, tą išmetus būdavo galima pajungt hidraulius ant paskirstytojo ričiagėlio, gal ir tam taip galima?
  15. Sveiki. Esant gal dėją frontalinį lenkišką krautuvą nuo 820 belaruso ant 1025.3.? Ar reikia ką perdarinėti prisukimui prie rėmų, ar teko mesti ploštes žemyn?
×
×
  • Create New...