Jump to content

Ramūnas123

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Alytus

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Ramūnas123 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Nereikėjo ir nedariau. pinigus investavau i zeme ir tikrai dėl to nesigailiu. Kraikini mėšla laikau kaupuose.
  2. Nebloga istatyma priėmė mūsų biurokratai, ka planuojate daryti su savo ūkias kurie neturi pasistate mėšlidžių? Gerai kad mano parama šiemet baigėsi tai galėsiu savo pieno ūki naikint. O ka daryti žmonėms kur šiemet paramų prisiėmė pienininkystei, tai nežinau bus sunku naujas mėšlides pasistatyti. https://www.manoukis.lt/naujienos/agropolitika/draudimas-laikyti-mesla-laukuose-sukele-soka
  3. 6700 eu, bet gal dar truputi pavyktu nuderėti.
  4. Na matai čia ir problema, kad nesu susidūręs su tokio tipo važiuoklėm tai ir noriu išsiaiškinti tokios važiuoklės pliusus minusus. Šiap puspriekabė tai gero stovio ir už nebloga kaina, savininkas sakė kad viskas gerai su ta puspriekabės vaziuokle, bet paziūrėjau pagalviu kainos tai po 140 euru tai jeigu jas dažnai reikėtu keist tai negerai būtų. Ir jeigu grūdus transportuojant ta pagalvė prakiurtu, ar galima su ja gryšt namo ar reikia stot ir remontuot?
  5. Pamačiau, kad lygtais ir laumetris gamina panašias puspriekabes. Tik galvoju ar nebus gedimu daug su ta orine pakaba.
  6. Laba diena, noriu paklausti ar verta pirkti puspriekabe dviejų ašių ,12 tonu su orine važiuokle. Man asmeniškai dar neteko susidurti su tokio tipo puspriekabėm kokie jų pliusai minusai lyginant su lingine sistema. Puspriekabė buvo gaminta 2017 metais Lietuvoje. Kaži kaip su tom pagalvėm ar jų nereikia dažnai keisti?
×
×
  • Create New...