Jump to content

vilius36

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario vilius36 paskelbtas turinys

  1. vilius36

    Išmokos 2014-2020

    Ar aš ko nesuprantu ar čia valdzia patvarke savo naudai išmokas.150+uz ha čia taip turi but ar dar turi kiek pervest. Pas mane 90% pievos.
  2. vilius36

    Zymeto Kuro Kaina

    0.58 atveze saurida
  3. vilius36

    New holland 5980

    turiu beda.presas new holland 648 nesijungia kompas.itariu kad jam gali buti galas .gal kas zinot ar juos kas remontuoja, ir isvis ar apsimoka remontuot.arba gal zinot kas turi toki valdymo pulta parduot ir kiek gali kainuot remontas arba pats pultas.
  4. vilius36

    Už kiek perkate žemę?

    nesusilaikau,zmogus nori parduot tam ukininkui kuris nuomuojasi zeme o jus uzpuolet iskvost kur ta zeme randasi,kitaip sakant ukininkui nezinant badysit ji nukonkuruot.
  5. vilius36

    Galvijų ir skerdenų kainos

    koks firmos pavadinimas, idomu ar pietu lietuvoje jie perka ir siaip kaip sekesi su jais bendraut.
  6. vilius36

    Ruloniniai presai

    sienavimo-technika/new-holland-5980-t12751.html cia gana smulkiai zmones paaiskine, tiesa ten ne nh 654 bet jie visi praktiskai vienodi.instrukcija turiu 648 bet prancuzu kalba taip kad mazai is jos naudos.
  7. vilius36

    greblys

    noriu pirkt deveta grebli-vartytuva, galvoju apie vakarietiska.bet niekas nerasot kokios galios reikia sakysim 3-4 m.pakabinamam grebliui,ir koks ju mazdaug svoris.butu gerai kabint prie t-30 nes mtz dirba su presu o kabinet nesinori.bet kyla intarimas kad jie gali but per sunkus mano pupsui.
  8. vilius36

    Galvijų ir skerdenų kainos

    sakykit kaip cia yra,kai parduodu bulius norint gaut auksciausia kaina turi svert 600kg gryno svorio ,karves 700kg o dauguma rasot kad uztenka 500kg.ar cia mus mausto ar as ko nesuprantu.
  9. vilius36

    Rulonų vyniotuvai

    naudojam 75mm iseina 16-18 rulonu sukant 6sluoksniais man atrdo 24 kartus stalas apsisuka nebezinau tai aisku o kelintu tavisikis metu yra instrukcja? 2006 metu sumokejau 6850lt kaip manai kaina normali ar permokejau.stovis atrodo neblogas.deja instrukcijos nedave ,tai instrukcijos kaip suprantu irgi neturi.o pats nuo naujo ji turi ar padeveta pirkai.
  10. vilius36

    Rulonų vyniotuvai

    diskusija jau kaip ir paveluota siek tiek, sendien mes ji nupirkom.pasirinkima man leme kaina ir atsarginiu daliu kaina ir pasiekemumas.atsakant i ankstesni pasisakyma tai visiems aisku kad geresnes firmos butu geriau bet finansiskai tai butu sunkiai pakelema.klausimas(rudis)kokia tavo sipma ir kodel esi ja nepatenkintas .kazimieras1 kokio plocio plevele patartumet sukt ir kiek rulonu mazdaug iseina is vieno pleveles ritinio ir dar jeigu iskils klausimu del vyniotuvo naudojimo tikiuosi galesit pagelbet patarimu.
  11. vilius36

    Rulonų vyniotuvai

    jei cia tas kur pakabinamas tai toki turiu (sskaiciuku nebepamenu bet lygtais toks) tai su juo dideliu bedu neislindo tik gal darbas nepergreitas bet ner ko noret kai prie T30. kiek ketini rulonu sukt? tiksliai negaliu pasakyt kiek suksiu nes dar nezinau kiek darysiu sieno bet taip galvoju kokius 120 ir kaimyno apie 60 (kooperuojames).as irgi galvoju kabint prie t-30 bet tas vyniotuvas sveria 780kg ir svorio centras toli tai ar nebus taip kad kels prieki,dar ten yra ratukai bet pakabinta transportuot butu geriau.o tas rulono paguldymas ar kenksmingas kiek teko dometis tai rekomenduojama juos pastatyt ant galo. va toks.
  12. vilius36

    Rulonų vyniotuvai

    sveiki,Sipma Klara Z-557 cia tas kur pasijima rulona is galo.gal kas turit toki vyniotuva ar esat ka nors girdeja apie ji.yra galimybe nelabai brangiai ji nupirkt , noriu paklaust ar verta ji pirkt.ar nereikes keiktis isigijus ta daikta.
  13. vilius36

    New holland 5980

    arunas7 aciu uz kantrybe ir atsakymus.
  14. vilius36

    New holland 5980

    Arunas7 ten kompo pajungimas yra su pusapvalia fiske butu gerai gaut originalu kistuka (patogiau sujungt)ar ju yra pirkt ar teks jungt tiesiai.dar vienas klausimas del suspaudimo. suksiu siemet siena ir nenoriu suspaust labai.ten tas gale esantis voztuvas kur reguliuojasi suspaudimas dabar yra susuktas iki galo tai cia dabar spaus max ar atvirksciai bus rulonas laisvas.jei neklystu dirbat su mtz ar sukant zalia mase uztenka galios.
  15. vilius36

    New holland 5980

    kazius cia tau gana idomus reklaminis filmukas parodyta kaip isijungia peiliai.arunas7 klausimas butu del kompiuterio pajungimo nuo akumuletoriaus tai kai jo generatorius nekrauna tai ar nera tikimybes kad vidury darbo tas akumas pastips,ar didelio akumo reikia. mano presas be tinklo reikes sukt su sniuru ar teko jum sukt su sniuru ir ar nera problemu su sniuro padavimu ir apvyniojimu ir kiek kartu apsukat.gal zinot kur gaut naudojimo instrukcija lietuviu,rusu ar lenku kalbom.
  16. vilius36

    New holland 5980

    eina ir žalius nevytintus dobilus sukti.Suspaudimas tik didesnis negu su bugniniu.bet kai pastebėjau neapsimoka stipriai spausti.Eina ir be tinkliuko ar špagalo.Tiesiai ant vyniotuvo ir neišsiardo.Uztenka 4 sluoksniu.Jei 6 sluoksn. vyniotum visiskai jokių pelėsių nerastum.Nes cia zole rulone susukta dailiai kaip knygos lapai, o ne kaip laikrastis suspaustas kietai.minusas sių presų yra kad jie yra kompiuterizuoti.man dar nesugedo. na ir as nusipirkau nh 648 dirzini(dar neisbandziau).pries pirkdamas buvau pas viena ukininka pakalbet .jis turi irgi panasu.ir jis dirba be kompiuterio sake is pradziu sunku buvo bet kai iprato sake imanoma dirbt ir be kompo.tik va nepaklausiau kaip jis ta tinklo mechanizma paleidzia galvoju gal atskirai elektra pajunges.Arunas7 gal galetum pavardint kokie pagrindiniai gedimai kokios daliu kainos,kur apsiperki pvz guolius ar dedi originalius (kiek girdejau velniskai brangus)ar kokius pakaitalus.
  17. http://www.c-t-p.com.pl/rolnictwo lenku firmoj metrais pateiktos kainos ne tik dirzu bet ir sujungimu.
  18. kauno litagroj ciupinau dyro dirzus,tiksliai nepasakysiu bet apie 80 lt uz metra prase. kai paklausiau ar originalus sake kad originalus bet pagal kaina tai labai abejoju.gal kas zinot kiek new hollando kokybiski dirzai kainuoja ir kas jais prekiauja.
  19. vilius36

    Ruloniniai presai

    su mtz 892 presuodavom, darbinis atlaikydavo apie 2000 ruliu tikrai, jei neklystu kas antra sezona pakeisdavom juostas 44 claas silpnesnis nei 46, ju grandines ir zvaigzdes plonesne, jei neklystu 62 ir 66 ruliai didesnis apie 1,5 m (bijau nusisneket) bet sie presai zaliai netinka Jei tiek tesuki ruliu, tai 10 m turetu darbinis atlaikyti... Clasa lengviau beleris temps nei welgeri, nes welgeri yra kimstuvas rotorinis o claase tik padavimo sakes noretau paklaust. kiek zinau pas claas 46 nera galinio dangcio kabliu, ar sakysim del to nekyla presavimo problemu su mtz.ar yra koks kompas ,kaip valdomas.esu cia viena nuziurejas galvoju vaziuot paziuret bet padborscikas siaurokas ir lygtais nera atraminiu jo ratuku kaip manot ar nebus del to broblemu.is anksto dekavoju uz atsakyma.
  20. Užvakar gavau laišką, kad už 2011 metus jau skirta parama. Numatęs buvau pirkti Akpil kultivatorių, bet kad anas pabrango 2 000 lt, tai net nebežinau ką daryti. Jaučiu reikės atsisakyti volo ant lėkščių pirkimo... cia turbut apie akpil rylec kalbi na jis tikrai kazkur 2 tuks. pabrango, dabar virs 6 tuks.ir nezinau ar apsimoka ji pirkt uz tokia kaina.gal zinai ar jis bent padorios kokybes.klausiu nes neradau apie ji jokios informacijos.
  21. parasysiu tai ka cia turbut visi zinot, bet gal ka apsviesiu, nes zinau kai kas jau prisidirbo.pirkdami butinai mokekit per bankus,ne grynais.nes nma nenori uzskaityt tokio pirkinio kuris pirktas uz grynus pinigus.
  22. patvirtinu para 1 pigiausiai pasiule frontalini ir reples rulonam,greitai israse komercinius ,greitai atveze.neturiu kuo skustis .na o kitu firmu vadybininkus reiketu isvaikyt.pimiausiai armeduvos, 2 kartus isdure su komerciniais.
  23. sveiki,ka galvojat apie toki buda sienainio gamybai nezinau kiek cia rimtas dalykas bet youtube radau stai toki filmuka is atsiliepimu tai vieni giria kiti ir ju dauguma peikia.gal kas yra susidures su panasiu daiktu, butu idomu suzinot jusu nuomone.
  24. pastebejau esi is lazdiju negalvoji paieskot lenkijoj ten kai paziurejau ju nemazai yra .as tai svarstau tokia galimybe, ten ir pasirinkimas didesnis ir kainos mazesnes.
  25. turiu beda, nezinau koks presas tiktu prie mtz 820 .galvoju apie naudotus dirzinius ar grandininius presus.ka galvojat apie john deere presu serija 540,550,580 ar new holland 654,658,648ir kitus,na ir grandinini krone kr 125,ar kr 130.pradziai noretau sukti siena ,siaudus na veliau ir zalia mase .gal kas turit ka pasakyt apie siuos presus.aciu.
×
×
  • Create New...