Jump to content

Aviukai50

Nariai
  • Pranešimai

    40
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Aviukai50 paskelbtas turinys

  1. supratau. taip 22-22 būtu kolonos plotis. įkeliu nuotrauka jei įdomu pagal kokį daryčiau forma tik triskart aukštesnį, daryčiau dalimis po metra išardoma, įdomu ar pelant pvz taip užpildant pirma dali uždedu antra užpildau ir uždedu trečia užpildau ar pro sujungimus neprisihultūrins?
  2. Pilciau pastates ta forma su lynais prisitvirtines, ir su frontaliniu pasikėlęs skiediny pildyciau taip parduotuvės matydavau statydavo. Įdomu ar laikytų paprastas skiedinys su keturiomis amaratūromis 16mm 4 metrų aukščio?
  3. sveiki kolegos. sakykit kaip manot jei pasidaryčiau el stulpams forma pilimui, daryčiau toki forma kaip tvoru stupeliu 22cm ant 22cm tik dviguba aukstesni, ir amaratura po keturius 16mm kaip manot ar laikytu toks projektas? esme ta ar nenugrius be to kaskokio spec skaldos kuriuoi yra tikriuose el stulpose? išsakykit savo nuomones? )
  4. Kokia savaite pats juos pamaitink laikydamas patelė. Jei negaus pieno per kelis dienas nugaiš.
  5. Žmogus superka senus transformatorius ir baterijas ir iš šito š daro tuos piemenius. Labai jau atsargus yra nesako savo adresą.
  6. Argi niekas nežino jo adresą? pats gyvenu Tauragės r ir labai būtų įdomu ji aplankyti pasikalbėti į akis, nes labai jau mandras dedasi už ekrano.
  7. Teko kamnors pirkti iš šito žmogaus piemenį? http://www.plius.lt/skelbimai/labai-galingas-elektrinis-piemuo-sernams-2518621.html. Žmogus nesako savo adreso.
  8. Aviukai50

    Elekrinis piemuo

    Susidomėjęs ir aš šiandien buvau jo piemenimis. Parašiau jam kada galėčiau atvažiuoti apžiūrėti ir nusipirkti, jis atsakė kad yra nemilijonerius ir jų nėra prisigamines daug,nes jų dalys daug kainuoja. Žmogus akivaizdžiai superka visokius senus transformatorius ir senas kompiuterių baterijas, ir iš šitų š daro piemenis už kurios sumokam milžiniškus pinigus, kai tai jam pasakiau tai žmogaus visa kultūra pasirodė, pradėjo plūsti visokiais žodžiais. Žmogus prieš pluzdamas nemažai informacijos surinko apie mane net neįsivaizduoju iškur. Nors žiūriu ta tema 2012metais sukurta bet žmogus ir toliau apgaudinėja žmones savo šlamštu.
  9. Aviukai50

    Pieno kainos

    Ar ir Jūs jau gavote pasirašyti už tai kad sumažintų pieno kaina? Kas čia per pievą kaimynai gavo ir pasirašė kad sumažintų pieno kainas nes tipo kitaip neiims.. Kas per kvailystė..
  10. Pagaliau ir mano aubrakiukes parkeliavo namo
  11. Aviukai50

    Galvijų ligos

    Tik ar neliks raiša, gal ta koja pamankstinti reiktų ar nekisti nagų?
  12. Aviukai50

    Galvijų ligos

    Praėjo jau trečią dieną tepiau tris kartus per dieną to mastisept plus tepalo patinimas baisus jau atsileido, telyče koja lanksto skaudžiai bet jau geriau ir į lietimus mažiau reaguoja negu iš pradžių su koja remiasi gerai lėtai juda ir tiek o kai atsigula tai ta koja ištiesia. Na bet manau blogiausia jau ateitį
  13. Aviukai50

    Galvijų ligos

    Sveiki visi Atsiprašau jeu ne į temą čia rašau, bet reik patarimo. Prieš dieną radau atėjęs į ferma nemandagiai užstrigusi telyčike suskubau gelbėti nupjoviau visas virvės atrodė visiškai sveika tik viena koja pasibraiziusi, bet kita diena radau ją su istinusia koja atroda gan baisiai ištino visiškai visa koja patepiau mastisept plus tepalo ar padės tas tepalas? Gal žinote kokių rimtesnių preparatų tokiems traumas gydyti?
  14. Aviukai50

    Aubrakai

    Atsiprašau norėjau parašyti grynaveisles :-)
  15. Aviukai50

    Aubrakai

    O paprotinot biski:-D , pirkom du grynaveislius telycikes metinukus sumokėjom po 500e tai turbūt čia jau tikrai normali kaina tiesa?
  16. Aš ir turiu omenyje ta manitech arba thaler bet kažin ar ne dvasna, kažin kaip mažam ūkininkui ar ne atvežtų į namus patestavimui aprodymui?
  17. Sveiki, ar nuperki už 10000e kažkokį naują sarnyrini frontalini? Ar su tiek net dairytis neapsimoka.
  18. Žiūrimes pirkti prie ūkio sarnyrini naują frontalini krautuvą kokia pasiulytumet už 10000e, kaip laiką jie? Pagrindinis darbas būtų jo mėšlo išvežimas iš fermos, ar pajėgus būtų thaler 2000serijos 20AG ar pakaktų galios kaip manote?
  19. Ieškome pirkti grynaveisliu aubrakų telycikiu 1-7men amžiaus gal žinote kas pardavinėja ir kokia orantacine kaina?
  20. Aviukai50

    Aubrakai

    Galvojame ir mes įsigyti keletą rytoj važiuosime į netoliese gyvenantį ūkininką kuris augina aubrakus noriu pasiteirauti kokios jų kainos nuo 1-7men? būtų įdomu žinoti maždaug kaina ačiū iš anksto.
  21. Tamsta. Kai man siūlė pirkti žemę vidury jo laukų aš nelindau panavalia, o jis čia kiša nosį ne ten kur reikia
  22. Prašau papasakok apie tos kitus būdus
×
×
  • Create New...