Jump to content

L&M

Nariai
  • Pranešimai

    71
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius L&M

  1. Prieš 3 valandas, Augunstas pranešimas:

     

    Jei jis mechaninis viduje ,tai paziureciau sriegi kad tiktu ir isukciau kita :audi ,smaudi.bmw. Pries tai reiktu pamatuot su mechaniniu manometru(geru) variklio tepalo spaudima.

    https://www.ebay.ca/itm/383535299085?hash=item594c7c3a0d:g:g8oAAOSwuDtesyKB

    bonka aisku nepamaisytu:icon-lol:

    Slėgis mechaniniu manometru pamatuotas. Slėgis geras. Tas daviklis trijų kontaktų. Tokį įsukus kompas rėks manau viatiek. Nes įtariu kad į ekraną kombaine CAN bus signalų viskas ateina. Jei šitas po praputimo neatsigaus pirksių kitą ir tiek. Ne ta vieta kur kažką burti.

  2. Prieš 2 valandas, Žemdirbys pranešimas:

    Kaip ten su lemputę susiję nepasakysiu. Daviklis iš ewos. Kainavo anksčiau apie 150 EUR , nebepamenu tiksliai. Dabar dar neuzsakinejau, užvakar tik nusprogo. Pabandyk su kompresoriumi papūsti į daviklio vidų. Man kartais padėdavo, bet nevisada.

    P.s. patikrinau sąskaitas, tai 260 EUR prieš porą metų

    Supratau. Bandysiu žiūrėti. Ačiū už informaciją. 

  3. Prieš 4 valandas, Žemdirbys pranešimas:

    Nieko rimto, daviklis. Aš jau antrą kart keisiu.  Iš vakaro pastatai - viskas gerai. Ryte jau neveikia. Spausk, kur atšaukti pavojų ir negesins kombaino. Galėsi dirbt, kol pakeisi daviklį.

    o tai lemputė tepalo spaudimo, kad užgęsta, tai rodo kad daviklis geras. Ar ten į kompą papildomas signalas iš to daviklio eina? beja iš kur daviklį perkat? ir kokia kaina jei nepaslaptis? 

  4. prieš 16 minutes , viktorass pranešimas:

    Turiu WWW.TAURIGA.LT priekabėlę, tokia gan paprasta, atsidaro priekinis ir galinis bortas, reikalui esant pati kuzova galima pakelti norint kokia padanga irident ar su kokiu sodo traktoriuku ivažiuot, pakaba pas mane linginė, kai tuščia mažiau šokinėja. Bet dabar jei reiktu pirkti tai pirkčiau tokia  TAURAS 708S,  nes reikėjo keleta karu vežti raktorines padangas ir norint nesugadint bortu reik prisikrauri padėklu ar panašiai o tos 708s nusiima visi bortai ir gaunasi platforma, kas prie ukio daug patogiau.

    TAURO bortai be rėmelio? Vien iš skardos išlenkti ir kampuos stoikutės kiek matau 708S modelyje.  Aš čia tokia lenkų darbo aptikau gan neblogai atrodo sulipdyta galbūt kas nors turit šito gamintojo?  http://www.priekabosjums.lt/index.php?categoryid=1&shop_item=404&shop_action=item    Iš šitos tik platforma nepasidaro. Nors mačiau turi ir su ratai po kuzavu kur galima naudoti kaip platformą bet kaina dar šiek tiek didesnė gaunasi. 

  5. Sveiki,

    Norėjau pasiteirauti apie automobilines priekabėles. Domina 3000x1500 vidinių išmatavimų. Ir kad būtų galima su B kategorija tempti, bet kad nebūtų baisu ir kokį 1000 kg pasikrauti jei prireiks. Nuolat tokie svoriai tikrai nebus vežiojami. Įdomu kokia pakaba pranašesnė torsioninė ar lingės+amortizatoriai ( patvarumas ir priežiūra.)? Ašys dvi ar viena? Stabdžiai būtini? Ir žinoma gamintojas koks būtų patikimas? Nes jų nemažai yra, tai akys raibsta autopliusą atsivertus. Ir ar įmanoma už 1500 € su tentu įsitekti? Gal kas kokios patirties turit? Ir galbūt ja pasidalintumėt. Priekaba bus naudojama savo reikmėms, ne kasdieniam naudojimui. 

  6. On 2020-10-22 at 22:09, Rude pranešimas:

    Sveiki turiu klausima kaip atsukt varsta t25 traktorui kur laiko slauni jis nuluzo kita dalis liko vidui uzciop neina jo meginom grest pasidarem skyle ka bedesi viskas prasisuka o varstas nuluzes nei isvietos gal kam yra nutike gal duos patarima

    Screenshot_20201022-220916_Photos.jpg

    Jei yra galimybė dedi ant viršaus veržlę kurios skylė šiek tiek mažesnė už nulūžusio varžto. Tada virinti per veržlės skylę prie varžto nulūžusio. Iškart pilti viršum vandens. Tada mėginti išsukinėti. Geriausia su smūginiu atsuktuvu, bet ir paprastai išeina. Būna lūžta per suvirinimą, bet keletą kartų kartojant procedūrą pavyksta. Atsargiai virinant kad sriegio korpuse nesugadinti. Kiek tokių variantų buvę visad pavykdavo. 

  7. Prieš 9 valandas, GOOGLISTAS pranešimas:

     

     


    Net nesugalvočiau taip, aš tai grįžęs kompresorium išsipūtinęju o ir kur tokį daigta pasidėt į 830:D

    Jau nukulta 7ha kviečiu Ale kažkokį garsai važiuojant keliu smarkiau lenda negražūs lyg dungsėjimas ratuose, bet tik tada kai į pakalnę ir gaunasi stapdymas ant bėgio tai įdomu kas čia bus

     

     

    Claas mercator man taip būvo. Važiuojant greičiau dungsėjo. Buvo guolis pavaroje subiręs. Teko pavarą keisti nes dantračiai jau pavargę buvo. 

×
×
  • Create New...