Jump to content

GOOGLISTAS

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario GOOGLISTAS paskelbtas turinys

  1. Kaip tik vakar keičiau visas, gavau naujas Vilkaviškio r žmogus turi naujų detalių volvo kombainams. Tik kad jos 2mm per plačios tai teko nuimt kraštus po mm. Turi ir tų blekiniu laikiklių bet ir tie bsk per platūs. Kažkas minėjo kad ir litagroj buvo radę
  2. Man irgi šitas klausimas aktualus nes jau stipriai ten sudilę tis plastmasės, girdėt teko kad ten sunku paskui viską atgal surinkt.
  3. Aš irgi galvoju kad būtų galima pasibaigti profesinę ir taip gauti papildomų balų. Pasidalinkite patirtimi nes girdėjau, kad tokių atvejų yra, kiek suprantu būtų mokamas toks mokslas. Beje gal kas žiūrėjo NMA pranešimą apie šią priemonę tai minėjo kad mažai paraiškų gavo per birželį.
  4. Tai Tai taip su 30000 ved ir aš surinkčiau 50balu tik galvoju ar su tiek įmanoma gaut paramą. Aišku rizika nes nemažai tektų prasiplėstkad kad pasiekt tokį rodiklį.
  5. O smulkieji patys supildot kažką paprastai paramai ar reikia verslo plano?
  6. O toks klausimas ar kas bandęs imt šią paramą be gyvulių, uogų ir sodų grynai su grūdais? Nes kiek suprantu praktiškai neįmanoma vien su grūdais gauti šią paramą. Ar klystu?
  7. Žiūrėsim, kaip čia bus jau geriau dabar išsiardyt nes ten reiktų kaip ir kasdien prasitept o man visai neprasitepa, tai pasekmės gal nlb smagios gali būtu
  8. Matau mirus tema darosi bet gal kas atsilieps. Toks klausimas baigiant sezoną pastebėjau kad neprasitepa varijatorius, pakeičiau tepimo tašką nepadėjo. Tai kaip ten jo ardymas pačiame viduje kažkas gali būti užsikimšę?
  9. Tai kitą kartą taip ir atrodo, kad tie kas rašo tuos reikalavimus išvis jokios patirties neturi su žemės ūkiu, dar kažin ar išsilavinimą susijusį su tuo turi ir apskritai šneka kaip reikia skatinti smulkius ūkius, jaunimą, o šiem skiria palyginus skatikus, kaip modernizavime didžiąją dalį susišluoja stambieji ir bendrovės
  10. Taigi aiškiai parašyta ir daug kartų sakyta, bent kartą deklaravęs plotus negali pretenduoti į šią priemonę. Net atšaukus deklaravimą jau tampi netinkamas. Vakar taip išaiškino specialistę vykusioje online konferencijoje.
  11. Netikėtai pūtinęjant kombainą radau problemą
  12. Tai kai pats pasiberia tada žinai ką tvarkyt o ieškot problemų nesinori. Dabar važiuoju max 2 bėgių ir nėr to garso negrazaus. Dar likę 8 ha kūlimo ir bus pabaiga tikėkimės atlaikys
  13. Supratau reikės nusiimt ta bliuda rato ir pažiūrėt kas ten darosi, tik dabar nesinori pasibert vidurį javapjūtės.
  14. Net nesugalvočiau taip, aš tai grįžęs kompresorium išsipūtinęju o ir kur tokį daigta pasidėt į 830 Jau nukulta 7ha kviečiu Ale kažkokį garsai važiuojant keliu smarkiau lenda negražūs lyg dungsėjimas ratuose, bet tik tada kai į pakalnę ir gaunasi stapdymas ant bėgio tai įdomu kas čia bus
  15. Tylu iš volvistu nieko ne girdėt, jau pradėjo kas kūlimus?
  16. Kažkaip tylu volvekų temoje, matyt geri kombainai negenda Pas mane šoninės kratomos lentos į šonus kliba po kelis cm, o vidurinė jokio laisvumo neturi, įdomu čia taip turi būt? Ar jau laikas keisti tas detales kur foto pažymėta, nežinau kaip jos vadinasi.
  17. Dar nesidomėjau tik svarstau ar tiktų įdomu ar kas dėjo ar tvirtinimas tiktų
  18. Užbaigiau sezoną prieš savaitę, nukulta 18ha , visai gerai ėjosi buvo tik kelios problemos, nutrūko smulkintuvo diržas gavau nesunkiai, palūžus buvo sraigė grūdų išpylimo ir trūko ratlankis galinio rato tai teko pavirint. P.S. Gailiuosi kad pirkau be kabinos, gal kas dėjosi orginalią kabiną ant 830to? Ten tvirtinimas tinka?
  19. O tai įmanoma ta problemą išspręsti ar nieko jau nepadarysi? Bent jau tu transporterių yra naujų pirkti
  20. Dar. Toks klausimas dėl to vidinio transporterio kažkodėl tu skersinių aptrauktu guma galai vis padilę daugiau guma lyg už kažko kliutu, nesuprantu ar kur siekia ten ar kaip vis patempiu jei būna laisvo ką.
  21. Tai va būtent kad skriemulių nekeisčiau maniau bus gerai. Bet kita met reikės mėginti mažint apsukas kaitaliojant, o kokio apsukom kuliat žirnius?
  22. Toks klausimas ar kas kuliat žirnius su volvekais? Šiandien nukūliau pora hektarų bet labai daug priskaldė, tarpa kiek įmanoma padidinau grendymo tai kažin bėda kad nesumažina apsukų būgno keičiant skyvus?
  23. Pernai teko pirkti ta ašį su žvaigždutėm gavau Kaišiadoryse 150e atsiėjo nes mano buvo palankstyta ir kažkodėl vietoj žvaigždučių stovėjo tokį rolikai ir buvo visiškai sudroožti. Matomai per metus pabrango
×
×
  • Create New...