Jump to content

Donatassj

Nariai
  • Pranešimai

    52
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Donatassj

  1. Supratau, būtent akys ir krypsta į cr980. Tik su rotorium neturėjom dar reikalų. Kiek t/val arba hektarų per dieną apytiskliai eina sudoroti kaip pavyzdžiui kviečių? Normaliame lauke, vidutiniu derlingumu? Galbūt turi kokių specifinių problemų šis modelis į kurias būtinai reik atkreipti dėmesį?

  2. On 2018-11-04 at 12:18, Eduardas pranešimas:

    Mano variklis Jamz, tai buvo tepaliniai žiedai ir vožtuvų kreipiančiosios sudilę bei gumelės ant jų sukietėję. Daug tepalo per vožtuvus patenka. Jei darbas laukia, galima laikinai vien vožtuvų gumeles pakeist galvų nenuėmus. Atsuki stūmoklį viršun, kad vožtuvas neįkristų ir taip pakeiti po vieną. Dedasi tik ant įsiurbimo vožtuvų. Nežinau ar tai tinka orginaliam motorui

    JAMZ varikliui gali dėtis vožtuvų gumelės ir ant visų vožtuvų. Ne kartą toks variantas yra pasitaikęs man pačiam :-)

  3. On 2018-03-10 at 12:29, ukininkas200 pranešimas:

    Sveiki, gal žinote kur galėtu būt bėda, kad pradėjo lašėt tepalas per variklio alsuoklį? jei dirbi sunkiai karterio užtenka savaitei, o jei tik valkioji priekaba dvi dienos ir tuščias ir eina garas iš alsuoklio bet nežymus traktorius nh 8360

    Sudilusi grupe, vienaip ar kitaip arteja variklio kapitalinis :)

  4. Sveiki,

    Gal galite kolegos pagelbeti, kas nors gal pilotuojate DF DX110 ar panasu modeli. Pas mus nera jokiu slaunu suverzimo traukiu, jokio mechanizmo. Galbut galite kas papasakot kaip originaliai turi buti, o gal net foto numesti. Kaip vistiems traktoriams kaip ir aisku butu, bet keista kad nera nei jokiu ausu, nieko like. Tai itariu, kad tais laikas kazkas kitaip gal buvo. Jei kas imestumet foto, likciau dekingas. Aciu.

  5. On 12/31/2017 at 21:05, alkapone pranešimas:

    O ka daryt su variklio apacia?spaudimas visada geras.saltas 4.5,  karstas variklis 4.gal indeklu nekeist nes dabartiniu laiku kokybe abejotina.ar gal geriau viska nauja ir nesukt galvos?

    Mano manymu ardai motorą ir žiūri. JD butent sitie beda labai su apaciom turi, megsta svaistiklis pasirodyt, ar velenai keli is vieno pasidaryt. Tai siam varikliui ypac i apacia reikia idemiai viska ziuret.

    On 1/1/2018 at 16:37, dumoju pranešimas:

    Gilzės bent jau pas mane geros, abejoju, kad kombainas bus daugiau dirbęs nei mano traktorius.

    O su vidmaciu matavai ar tik siaip su nagu uz zarupkes? :D siaip darbo yra, tai manau visus reikiamus mazgus susimatuoti butu pravartu. Tada zinai tiksliai ka ir kaip galima daryti. Nes darbas is akies nera konkretu, darbas ir dalys kainuoja, tai geriau daryti garantuotai iskart :)

    P.S nieko tikrai nemokau ir nekritikuoju, per laika tiesiog tokia patirtis. Su varikliais tenka pakankamai daznai draugauti. Geriau mokytis is geros patirties :D

  6. Na dulkes orini sosta ir panasiai viska galima ispresti. Ka atrodo sekmingai ir padarem :) Faktas tas, kad viskas nuo finansu priklauso. Bet pagal savo kaina variantas dar nera nurasytas. Kai po dali pereini - negaliu  pykt del patikimumo. Aisku geriausias variantas, kai kieme ir vakarietis ir tas, tada gana neblogai vienas kita pakeicia, ypac gedimu atveju :)

  7. Tiltai dabar blokuojasi liux, ant arimu isbandem. Eina iki ko pasideda. Nieko stebuklingo nepaderem, viska perejom, o kadangi modernizavosi deze (sioj dezei visai skirtingi visu pavaru geiciai nuo standartines) tai ir tiltu blokavimas veikia normaliai. Nes jei nera greicio, tada blokiruote nellb veikia. O kadangi dabar atitinka greitis ir nedusina traktoriaus, tai lipa tikrai neblogai. Tik reikia svorio ant galo, nes galas kasasi ir tusciom vaziojant.

     

×
×
  • Create New...