Jump to content

Zetor 115

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Rokiškis

Zetor 115 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Zetor 115

    žiemkenčių buklė

    Sveiki, nupurksta Sekator ir po 5 dienu vaziuoti su Karbamdu 10kg/ha+Magnio sulfatas 2.5kg/ha +mangano sulfatas 1kg/ha, ka apie tai galvojate?
  2. taip i materealu reikia virš SP 8000e tai yra 14ha turejo buti pasetu kvieciu pernai metais
  3. Ir as galvoju apie sita parama, nors siaip nesu smulkus turiu 52h dirbamos, bet pernai buvo deklaraves ir daug pudimu buvo, o apseta buvo tik grudinemis apie11ha tai standarnine verte yra 6500e,. visus isipareigojimus ivykdyčiau jau šieme, savo pelninguma padidinciau 51% ir daugiau apie 3000e, tad nera sunku. ir islaikyti ji tureciau 9500 iki stebejimo laikotarpio tai yra iki 5 metu imciau issipareigojimus ,iki 2metu. kuriuose lengvai igyvendinciau, + dar 3metai stebijimo to. Aisku kita aspektas, tas, kad negaleciau dalyvauti kitose programose kaip pvz investicijos i materiamu turta tai yra iki 2 metu.
  4. Man tai visiskai nesiseka, nei į paramą galėjau eiti, nei loteriją laimėjau, žodžiu visiškas pravalas:D
  5. Su parama šita viskas aišku, , na o kaip loterija ar laimėjote loto šiandienos?
  6. Dar karta pasikarsiu, su Jaunųjų ūkininkų ir jaunimo sąjunga organizacija bandysim kalbėtis su ministre, aišku jeigu pavyks, galbūt turit pasiūlymu kokių, tai galit parašyti man. [email protected] arba tiesiogiai El. paštas: [email protected] ir perduosiu visus Jūsų klausimus - pasiūlymus organizacijai, nes kaška reikia tikrai daryti, nes ir mano pačio situacija yra tokia kaip ir daugelio manau nes 2014 esu deklaravęs ir pagal juos jau užbaigiau įsikyrima:D Yra du variantai čia kalbėtis diplomatiškai arba streikas-mitingas.
  7. Yra tokia organizacija Lietuvos Jaunųjų Ūkininkų ir Jaunimo Sąjunga, kuri atstovauja Mūsų interesus, galima prisijungti prie šitos organizacijos http://www.jujs.lt/ Bandysim kalbėti su Ministre ir teikti pasiūlymus. Galima rašyti jiems savo pasiūlymus.
  8. Zetor 115

    Išmokos 2014-2020

    už pasėlius jau visi sukrito. bet už pirmuosius ha tai nei lito, ir nerodo, kad užsakyta........
  9. Zetor 115

    Išmokos 2014-2020

    Avanso gavėjams, ar Jums avansą mokėjo už pasėlius ir pirmuosius hektarus , ar tik už pasėlius o už pirmuosius hektarus dar nemokėjo? Nes man tai tik už pasėlius, o už pirmuosius hektarus nemokėjo, o tėvas ir už pirmuosius hektarus ir pasėlius jau gavo. Ar čia jie moka kaip papuola gal.....?
  10. Zetor 115

    Išmokos 2014-2020

    tokiu pat laiku deklaravau su tėvu, aš jau avansą gavau tėvas dar ne.
  11. Čia kaip loterija bus ar nebus .......nieks neaišku čia :evil:
  12. Na Jaunieji Ūkininkai ar teiksit paraškas dėl 40000eurų? Ir su kokia įmone bendrausite dėl projektų rengimu?Ar patys rašysite ?
  13. Įdomu kokius bus taisyklės tik, ar visa suma rems ar tik dali ......
  14. Zetor 115

    zalioji trasa.

    Kaip tik buvo Ūkininko patarėja buvo rašyta dėl, garstyčių palikimą per žiema" Efektyvu anksti nuėmus javų ražienas sus smulkintais šiaudais auginti tarpinius pasėlius žaliąjai trąšai. Tam į javų ražienas dėrėtų įsėti baltąsias garstyčias. Jų rudenį nereikia įterpti, per žiemą likę stagarai pavasarį ruošiant dirvožemį sėjai subyra savaime.Per žiema paliktas tarpinis pasėlis sumažina azoto išsiplovimą rudens - pavasario laikotarpiu kai daug kritulių....."
  15. Gavau ir aš tokį laišką iš NMA, nes naujai deklaravau
×
×
  • Create New...