Jump to content

arunasza

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    varniai

arunasza pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

19

Reputacija

  1. iš kur tokie garantuoti,kad mūsų valdžiažmogiai nebesurinkdami biudžeto neįves to mokesčio.
  2. arunasza

    Už kiek perkate žemę?

    už 2000e galima pirkti ir tai atsipirks per keliolika metų kaip paskaičiavo miguelis,o jei po 4000e tai gaunasi kažkoks absurdas,dirbsiu iki senatvės kol atsipirks žemė,tai kam man tada ji reikalinga,galų gale uženka subyrėti es kas visiškai įmanoma,neliks išmokų,tada ir žemė paliks bevertė.
  3. ir arkliui aišku,kad iki rinkimų neįves,o po rinkimų visko gali būti,juk valdininkų armija nemažėja,o biudžetas pastoviai skylėtas.
  4. iš kur žinai,juk pastoviai apie tai šneka ir manau vieną kartą įves,jei bus tokie kokius siūlo sysas,tada ūkininkams viskas,chana.
  5. ka manot apie progresinius mokesčius,ar bus taikomi ūkininkams.
  6. arunasza

    Už kiek perkate žemę?

    aš nesakau,kad turi padovanoti,nuomos moku po 100eurų už ha,šiemet naujai įsėjau žolę,bet tokių kainų pas mus nederlingose žemėse nėra,žiūrėjau skelbimuose tai telšių r.sukasi apie 2000 eurų.
  7. arunasza

    Už kiek perkate žemę?

    šiandien paskambino žemės savininkas ir pasakė,kad parduodu žemę,jos nuomą atnaujinau 5 eriems metams šiemet,kainą užsišaukė po 4 tūkst.eurų už hą,plotas 8 ha randasi telšių raj. ką patartumėt,mano manymu kažkoks kosmosas.
  8. arunasza

    Pieno kainos

    girdėjau,kad pieno žvaigždės nuo spalio pakėle kainą.
  9. eikit jūs svaiguliai,koks ūkininkas be technikos,su ruliu pirkimu gali gautis taip,kad neturėsi paskui ko gyvuliams paduot,prisipirksi kokiu supelijusiu stagaru ir galėsi džiaugtis.
  10. arunasza

    Pieno kainos

    statau žp ir galutinė kaina 20cnt,nes už kokybe 3cnt,už baltymus 2,8 euro už tona,uz logistika gerai neprisimenu,nes ten vėl pagal kilometrus,litais budavo 5cnt,bet dabar mokes už pusmeti,todėl saskaitose priedo nėra,vienu žodžiu neteisingai tave informavo.
  11. arunasza

    Pieno kainos

    seniai matesi,kad is to projekto iseis šnipštas.
×
×
  • Create New...