Jump to content

nerka2

Nariai
  • Pranešimai

    52
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    nerka2 got a reaction from nierkac in ar reikia kam atkurti pievas   
    Gal kam pravers...
    https://www.arcgis.com/home/item.html?id=7dfe7ca37f214eb9a952f71dfad2e7ba#overview
     
  2. Patinka
    nerka2 reacted to Arnas432 in 2014-2020 parama smulkiesiems ūkiams   
    Lietuvos kaimo plėtros programų valdymo komitetas, aptaręs  papildomo finansavimo smulkiesiems ūkininkams galimybes, nutarė skirti 250 tūkst. Eur vienodą atrankos balų skaičių surinkusioms pieninės galvijininkystės paramos paraiškoms finansuoti. Kitos žemės ūkio veiklos paraiškoms, surinkusioms vienodą atrankos balų skaičių (75), papildomai bus skirta beveik 4 mln. Eur.
     
     
    kaip suprantu skirs.
  3. Patinka
    nerka2 reacted to Augunstas in Geros Rusikos Dainos   
  4. Patinka
    nerka2 reacted to dzipas in Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.   
    Yra konsultavimo tarnybos, specialistai, verslo planu rengejai ir t.t. kurie uz tavo pinigus su malonumu kalbes is esmes ir spres tavo reikalus. Tamsta nori kad anomnimiskai prisijunges - pasiurbtums cia informacijos, gal visi susimete tau ir verslo plana isanalizuos ir pateiks? 
    P.s. jeigu kryptingas gyvenimas viena kryptimi "iki uzdusimo" yra beda - tai galiu pasakyti kad lalstymas nuo lenciugo nutrukus per kaima irgi kenkia sveikatai.
     
  5. Patinka
    nerka2 reacted to rudis in Traktorius T-25   
    Ne tam jis skirtas. Sienapjove, grebli tampyk, bulves apkaupk, kasamaja kabink, transporte naudok, o rulonus jondyrui palik Kai nuplesi tepalo baka ar dar kazka rimto prisidirbsi, tada susimastysi, jog butu buve pigiau kaimyna pasamdyt rulonams sukraut...
  6. Patinka
    nerka2 reacted to Bauer in Skutikas traktoriui MTZ 892   
    Na Staltechų daug yra ir nelabai teko girdėti, kad kas nors skustusi jais. Konkretaus šito Akpil skutiko nežinau, bet panašu, kad Akpil gamindama padargus į metalą įmaišo šūdo ir apie bet kokius šios firmos padargus gerų atsiliepimų nežinau. Dar atsižvelgiant į kainą rinkčiausi tik Staltech.
  7. Patinka
    nerka2 reacted to Valakinis in Nauji istatymo pakeitimai, del zemes pirkimo!!!   
    Tiesa? Kad prie ruso buvo geriau? Gal jau gana šitų kliedesių? Idant tikrai nebeteršti temos replikom į kliedesius.


     
  8. Patinka
    nerka2 reacted to kinziulis in t-30 su vairo stiprintuvu   
    Su nš16 ir prioritetiniu turetu gerai gautis, man ant dirzo siurblys nerimtai atrodė, tai pasidariau razdatke dviem siurbliam ir puiku
  9. Patinka
    nerka2 reacted to Biesas in Gyventojų pajamų mokestis (GPM)   
    .... per patį dienos karštymetį, pa dešimtos atlaidų, ajau dvasingai stipriai nusteikis namo. gyvenimą tikslas tuom roz būva aiškus kaip nygdi: sustik gali mestele su Jazapoku ir Čirbų Vytoku. Ba anys jau būva gerokai unksčiau su zakrastijonu atlaiki mišias ir su atlaistu duši lauke manys prie kaperatyvą krautuves. Ti yra labai geras pavėsis ir baisiai gera aura pa bezų krūmu rengt sielas ir palitikas diskusijas.
    A kaip narakiai mana širdį jau untra nedėlia draske netikrumą jausmas: Kas daras su Lietuvu ir jos lietuviu? Ar neišeis Lietuva paskui lietuvį emigracijan? A jeigu TEIP? Kū tadu man daryt? Aš su veršiais neisiu gi iš paskos. Ar nepasdaris teip, kad gazuolia vargan pajimt nebebus mažna netik maną ulyčiaj bet aplinkiniase trijuose kaimase, arčiausiai bus nuvažiuot Vilniun arba Utenon? Ar tadu nepasdaris teip, kad un mana teliokų ( anys benkartai, veislinių nelaikau, ale vistiek ) valdžia uždės PSD, VSD, GPM, f**k ir kitokius mokesčius ir da padaugins iš dvejų. Ba ulyčiaj mana paskutiniaj lika ( kaip tik vardi Marijos Jazapoką teliokas nusižūdę pats ir da raštelį paliką, a Vytokas Čirbų jau na Kubiliaus laikų nebelaiką nieką, jam chroniška alergija na visų par kū yra keturias kojas )
    Sėdžiu su vyrais pavėsy ir verkiu kruvinom ašaram maišytam su "Šaltvyksnės" vynioku. Ir jaučiu kaip širdy daras gera gera. Sakyč pats Devūlis basom kojam par dūšiu peraja. Ir supratau kad raikalas visai ne mana veršiase. Visai raikalas ne tuštėjančiam kaimi. Raikalas yr pačiam many. Ba pa fizinia kantakta tarp "Šaltvyksnias" vynioką ir "Žibinkšties" alaus pradėjau regėt aiškias ateities vizijas. Kad geriau unsižiūrėč, užmerkiu vienu akį, untru ir matau kaip apsuptas baltų karvelių diedokas mana mamanėlin daužą pirštu ir teip aiškiai saka:
    - Nemesk veršią dėl GPM.... . Žinok tau raikia Lietuvos a ne Lietuvai tavys..... .
    Vizijas buva tokias stiprias ir aiškias, kad namo parejau tik untron dienon. Tiesiai puolau ganyklan un veršį. Apskabinau, pabučiavau jo kaktu, atsprašiau už visa kū. Tadu lingvu širdim atsigulau paklaimėj un žemes ir verkiau, jau savom ašaram. Verkiau del to, kad jasmu aš toks laimingas Dievą tarnas, kad galiu kadu noriu atsgult un sava žemes...... .
  10. Patinka
    nerka2 got a reaction from Evaldukas in Traktorius T-25   
    Kas per pagalvė kabinos???      
  11. Patinka
    nerka2 got a reaction from kubas in SUNKVEZIMIAI   
    Kaip jau rašiau anksčiau, teisės aktai neleidžia traktorinių priekabų eksploatuoti su sunkvežimiais. Jei kažkas tokiu variantu nuo lauko iki sandėlio keliolika kilometrų parsitempia su sunkvežimiu traktorinę (ar sunkvežimio, tik užregistruotą kaip žū) priekabą, tai dar nereiškia, kad tai teisėta. Pabandykit traktorinę priekabą sunkvežimiu patampyt greitkeliais ar kitais keliais, kuriuose dažniau dirba transportiniai ar policija- manau greitai ši diskusija išsisems:) Jei priekaba naudojama tik keliems ar keliolikai kilometrų- gal ir "apsimoka" investuoti į perregistravimą ir surizikuoti, bet jei kada reikės palėkt kur toliau- tada reikės tempti su traktoriumi  
     
     
  12. Patinka
    nerka2 reacted to Inkaras in SUNKVEZIMIAI   
    Seniai teises laikei, jei nežinai, kad traktorius nepriskiriamas prie motorinių tr. pr..
    Įstatimiškai tai tikrai negalima tempti traktorinės priekabos su sunkvežimiu ir atvirkščiai. Aukščiau jau 2 atskiros tai patvirtinančios taisyklės parašytos. Tas bandymas pritempti prie savo tiesos gaunasi iš serijos „žiūri į knygą ir mato špygą“. Jei norit, kad taisyklėse būtų atskirai aptariamas kiekvienas konkretus įmanomas atvejis kas galima ir kas ne, tai KET taisyklių knygelė būtų ne 100 puslapių, o būtų 3 tomai po 1000 psl.
     
    Kad ne visada dėl to baudžia tai čia jau kita tema.
  13. Patinka
    nerka2 reacted to varatokas in T 25 hidraulika   
    parduok traktoriu,jeigu jau šlangos neiveiki atsukt arba eik savanoriu i kariuomene
  14. Patinka
    nerka2 reacted to Zilvis55 in Valtra traktoriai   
    Jei tylus ir nekratantys nepatinka tai nieko tokio. Isprendziama Gali pirkt uzsienietiska be jokiu amortizaciju, vietoj sedynes isidek taburete ir dirbk atsidares langus. Bus pats tas pagal pomegius. Nepamirst reikia didesne slegi padangose laikyt dar... Ir garsas bus, ir kratymas....
×
×
  • Create New...