Jump to content

duonis

Nariai
  • Pranešimai

    40
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius duonis

  1. 4 minutes ago, ricardaas said:
    Sveiki,turiu klausimą.Čia tokį medinį priestatėlį tvartą pasistatėm,reikia nutepti medinius skliautus,duris,kad nepūtų.
    Ar yra koks geras ir labai ilgai išsilaikantis impregnantas,kad nereiktu perdažinėti ?
    Spalvos tai butu bespalvis,nes man natūrali šviesi šviežaus medžio spalva ir gražiausia ir naturaliausia.
     

    Jeigu skliautai gauna lietaus ir saules spinduliu visada medis tamseja. Sviesiu nutepus yra labai grazu ir naturalu, bet neilgai 2-3 metai. Po to labai negraziai nublunka ir tamseja. Mes savo namo sienas is karto tamsinom aliejais. Cia tik ispatirties  

  2. 53 minutes ago, MBLORINSER said:

     Perejimas is 3/4 i 1/2 ne visada gali atlaikyti

    Kodel gali neatlaikyti. Turi kazkokios patirties? Naudoju King Tony ir abejoju, kad gali neatlaikyti. Labiau kinietiskos smugines galvutes 1/2 tos gali neatlaikyti.

  3. Su tokiom taisyklem tikram jaunam ukininkui nera galimybiu gauti parama. Jei uzsiminet apie ferma, tai visiskai neapsimoka statyti, kainuoja projektas, leidimai.... Statydamas be paramos galima padaryti kelis kartus pigiau. Nedideli pastata avims ar galvijams laikyti gali pasistatyti pats, o traktoriaus pasigaminti neimanomai. Cia mano tokia nuomone :icon-mrgreen:

  4. Aišku tai, kad 50% kurie pasirinko gyvulinkystes ukius grazins parama, nes tokius projektus igyvendinti bus labai sunku :) Zmones kurie ruose projektus pas normalius rengejus iskart buvo informuoti, kad nerinkti balu fiktyviai :) Juokinga, kad atsiranda tokiu kurie pasakoja, kad nusipirko zemes 5ha ir pradeda gyvulinkyste uzsiimti. Renka 90 balu ir džiaugiasi kad pavyks projekta igyvendinti. 

    Ir butu malonu isgirsti Jusu teiginius, kodel gyvulinkystes ukiams reikes grazinti parama?

×
×
  • Create New...