Jump to content

Slinas

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    birzu raj.

Slinas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Slinas

    Pieno kainos

    Gerai jus cia pavaret,ar tik gesstapas nesusidomes ?
  2. Slinas

    Pieno kainos

    Aukštaite,bek kuo toliau nuo to sūrio.Mes jau keleri metai su jais nebendraujam ir esam labai patenkinti kad perbegom į Muštuvi,bent jau ten normalus zmones. Uzteks miliardieriam kraut pinigus,jiems nugaras lenkt. Smulkiems supirkejams tie svolačiai kainas diktuoja,bet uz juos daugiau nemoka.Aukštaite, linkiu sekmes apsisprendimuos ir jokiu deribu su sūriu.
  3. Slinas

    Ruloniniai presai

    Mariukas8630 kurioje Birzu vietoje? Kaip atsiskaitimas?
  4. Slinas

    Pavasario darbai

    Šiandien išdr askiau Juliu,jokios gyvybes nerodė,nors rudeni buvo superiniai...
  5. Slinas

    žiemkenčių buklė

    Nebeidomu forumas skaitinet;nes nera verkslenanciu ir dejuojanciu kad ziemines kulturos apsals. Toks jausmas kad tas saltas metas tik zemdirbi ir tegrudina. Kaimynas tai ant rapsu norejo lost te dabar vaiksto galvu nulaides ir nebesneka Teisybe pasakius man to vejo su salciu ir labai baisu paliko,kad tik nesuviduruociu Gal katras zynat geru receptely apart 100 gramu.
  6. Slinas

    Grūdų kainos?

    Duok Dieve kad taip is tavo lupu i Dievo ausi. Dabar po sios -20 nakties jauciuos lyg butu vienas pirstas burnoj,o kitas ruroj.
  7. Slinas

    Grūdų kainos?

    Gerai kad yra ka prisimint Mano Juliuka besniegi tik grudina,grudina.
  8. Viliau,nebuk blatnas.Audrius08 taves normalei paklause tai malonek normalei ir atsakyt.P.S. Si tema mane taipat domina,todel nenoriu papildomai rasinet ir klausinet ikiriai,geriau jau tyliai skaitinet.
  9. Slinas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaii rnelaimes/stambus-birzu-ukininkas-romualdas-misevi cius-gaujos-nuosprendis-man-toks-mazojo-sunaus-nel iesti-bet-didiji-uzversti-cia-tuoj-prasides-garlia vos-ivykiai-59-364216 Kas vyksta pas mus Birzuose Romualdui ir jo seimai linkiu stiprybes!
  10. Slinas

    Miežių auginimas

    Pas mane taipat nuglebo,nes perdidele norma buvo panaudota,o dar ir karsta buvo.Dabar jau baige atsigaut.
  11. Viktorass,tamsta labai klysti. Matau jums truksta informacijos
  12. Labai modernu . Tik kad tokią "elektroniką" jau ir mtz gali rast. Buvau pakviestas i metu traktoriaus Deutz Fahr TTV-7250 pristatima , kuris vyko Kedainiuose,Vikondoje tai tikrai ryciagu nedaug Traktorius puikus Aplaistem ji taipat uztikrintai,aisku kad gerai vaziuotu
  13. Slinas

    Už kiek perkate žemę?

    Tankiste,uz Vabalnika pimpinus stebuklu negausi tau cia ne Pasvale molis Siulik kas dirba dar neuzmirsk pasiulit kaiminui,nes kai vaziuosi ant seneliu kapu tai bus kur karstas arbatas atsigert ir.tt
  14. Slinas

    Mėsinė galvininkystė

    Gerb.PIENMEGY.Esu labai dekingas uz paaiskinima ir spaudziu jums desine.
  15. Slinas

    Mėsinė galvininkystė

    Gerb.PIENMEGY.Noreciau suzinoti jusu nuomone.Sumaisau grudus lygiom dalim [avizas,miezius,z.kvietrugius] viso apie 40 kg.ir0,5kg rapso seklu ir viska smulkiai sumalu.Jauciam duodu apie 4kg ryte ir vakare dar idedamas truputi premiksu,mineralu.Jauciam virs 500 ir negaliu ju nupenet.Seriu sienainiu ir sienu.Dabar galvoju kad esu pasigamines tipo kombikormos,bet gavos sud... turbut parsistengiau.Gal vienus miezius malt rapo nebedet? Tuos pacius miltus duodu karvems irteliokams tik premiksus kitokius.Laukiu protingu patarimu
×
×
  • Create New...