savidzas Paskelbta Gegužės 14, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 14, 2025 Sveiki. Keiciau MTZ tarpini sujungus variklį liečiasi diskatoriaus reguliavimo varžtas i tarpini. Kame problema?
nivistas Paskelbta Gegužės 14, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 14, 2025 Prieš 3 valandas, savidzas pranešimas: Sveiki. Keiciau MTZ tarpini sujungus variklį liečiasi diskatoriaus reguliavimo varžtas i tarpini. Kame problema? Taip ir man buvo,tai atraminius indėklus pakeičiau ir viskas tvarkoje.
savidzas Paskelbta Gegužės 14, 2025 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gegužės 14, 2025 Prieš 5 valandas, nivistas pranešimas: Taip ir man buvo,tai atraminius indėklus pakeičiau ir viskas tvarkoje Kas čia per atraminiai indeklai?
nivistas Paskelbta Gegužės 14, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 14, 2025 Prieš 4 valandas, savidzas pranešimas: Kas čia per atraminiai indeklai? Gale alkūninio veleno dedasi pusmėnulio formos.
Audrius90 Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Prieš 20 valandų, nivistas pranešimas: Taip ir man buvo,tai atraminius indėklus pakeičiau ir viskas tvarkoje. Prieš 23 valandas, savidzas pranešimas: Sveiki. Keiciau MTZ tarpini sujungus variklį liečiasi diskatoriaus reguliavimo varžtas i tarpini. Kame problema? Bulgarke šveisk gilyn kol neklius ir tiek bėdos. Žaidimo yra nes reikia vis sustumt ir prasukt, bet padaroma. Teko kadaise keisti tarpini 2005 bielkai, tai dėjom senesnės laidos kožuka, o sankaba liko ta pati, tai irgi taip pat kliuvo varžteliai fiksavimo.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti