traktor11 Paskelbta Spalio 22, 2020 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2020 Sveiki.Noreciau informacijos.Y pabaiga mano zetor forterra 125 2009metu sankaba ir noreciau pasikeisti.Gal zinote kas keicia ,kokios kainos pakeitimo ir pacio sankabos komplekto kaina.aciu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
niino Paskelbta Spalio 22, 2020 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2020 Specagra keicia ir sankaba geresne ideda, nei tada gamykloje dejo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Benas369 Paskelbta Spalio 22, 2020 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 22, 2020 Pats keiciausis per darbymeti dugriuvo nieko ten sudetingo jai teke keist bielkiui ir tam pasikeisi Jaunasis 1 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
A.G Paskelbta Spalio 23, 2020 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2020 Pats pasikeičiau, keičiau kartu ir diskatorių i masyvesni ir kitokio tipo tai pasijaute is kart atledziant maziau dusta traktorius ir nereikia tiek koja stipriai minti bet ir taip man nelaiko sankabos išmynimo pumpa :/ Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Benas369 Paskelbta Spalio 23, 2020 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 23, 2020 as irgi keiciaus visa komplekta nes uzkirto isminama guoli ir suede diskatoriu pompa teko keist ir man bet vel pradejo kazkodel sankaba buksuot arba vezliai tai kol nenusisuks neaisku ka ardyt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti