gediminaske Paskelbta Spalio 15, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 15, 2015 Perku triusiena 4,5eur, aplink penevezi ir i vilniaus puse ,siulyti [email protected] Aciu. kokio svorio turi buti? minimalus kiekis? su popieriais ar be popieriu?
edvinas145 Paskelbta Spalio 24, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 24, 2015 sveiki gal kas žino kur relizuoti užauginus triušius kad apsimokėtu?
edvinas145 Paskelbta Spalio 26, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 26, 2015 vat kad nežinau kur parduoti , galėčiau per vasara užauginti koki 50 gal ir daugiau.Bet kur parduoti? Gal kas žino , gal galėtu pasidalinti kas superka didelius kiekius triušiu ir kiek vienetu? gediminaske o jus irgi norite užauginti kažkiek ir parduoti?
gediminaske Paskelbta Spalio 28, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 28, 2015 dar turiu kokius 30. ketinu i miska paleist jau. dakniso jie mane.niekam be ziemos nereikia triusiu. va pernai , uzpernai per ziema ir pavasari nespedavau pjaut.aisku pelnas ejo kaip reikals, o bd niekam nereik. ir kaina tik 5.5euro. buvau isivazeves taip kad kas menesi gimdavo po 150-180 triusiuku ir dar trukumas budavo, tekdavo kartais dasipirkt pjovimui, o dabar ant nulio tie triusiai. aciu dievui kad nebesistaciau skerdykleles kaip kad zadejau
edvinas145 Paskelbta Spalio 29, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 29, 2015 a nekas, o kokia tavo triušiu veislė ,gal parduodi, po kiek vienas ,kiek mėn????Gal nuotrauka yra skelbimuose? Turi galimybe atvežti paimčiau nebrangiai???
gediminaske Paskelbta Spalio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 30, 2015 dabar vienos melynuju ir avinu misrunai. ka siulai? blogiausia kad zmona nevalgo triusienos, greit "relizuociau"
edvinas145 Paskelbta Spalio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 30, 2015 kiek mėn ? kiek turite ? ar turite galimybe atvežti aš iš grinkiškio?
edvinas145 Paskelbta Lapkričio 4, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 4, 2015 gediminaske kiek mėn jusu triušiam parašykite [email protected]
gediminaske Paskelbta Lapkričio 8, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 8, 2015 ivairus amziai, o su vezimais tai zinai kaip buna, tas negrazus, tas netaip ziuri, oi tas baltas tai ne, reikia pilko...
edvinas145 Paskelbta Lapkričio 9, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2015 sveiki reikėtu man pateliu ne mažesniu kaip 4,5- 5mėn turėtumėte? o gal foto ikeltumėte?[email protected]
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti