jcb draiveris Paskelbta Kovo 13, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2015 Sveiki, Noriu paklausti, gal kas žino ar kas yra susidūrę. Situacija tokia: per mano privačią žemę eina lauko keliukas,kuris yra pažymėtas ir kadastriniuose matavimuose. Ar yra kokia galimybė jį panaikinti? Ačiū iš anksto
ukdavidas Paskelbta Kovo 13, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2015 Pas mane irgi tas pats nes seni planai yra o kai dabar daro geodezinius tai tiesiog padaro atskirus sklypus ir as panaikinti negaliu nes kaimynui reikia nuvaziuot iki savo sklypo ir prie misko veda tas kelias bet jeigu tuo lauko keliuku niekas nesinaudoja visur tavo sklypai aplink ir kitur nenuvaziuosi tai gali naikinti bent jau as taip darau
jcb draiveris Paskelbta Kovo 13, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2015 Mano nelaimei šis kelias į mišką ir aplink visą mišką eina. Kad į tą pačią vietą gali atvažiuoti ir iš kitos pusės tuo pačiu lauko keliu musiau nieko man negelbsti..
MiniFarmer Paskelbta Kovo 14, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2015 Mano nelaimei šis kelias į mišką ir aplink visą mišką eina. Kad į tą pačią vietą gali atvažiuoti ir iš kitos pusės tuo pačiu lauko keliu musiau nieko man negelbsti.. Tada nelabai kas išeis
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti