karolisbronas Paskelbta Vasario 10, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2015 Sveiki, gal kas galite padėti su triušių gardais kas laiko fermose esu mates kur augina pramoniniu budu neblogi gardai gal kas turit breziniu kaip juos pasigaminti paciam? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dariu's Paskelbta Vasario 18, 2017 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 18, 2017 idedu kelias foto, pradzia padai - is euro padeklu.. o jaunikliams irgi kiekvienas ketvirtis atskirai nesasi, kad butu lengviau pernesti.. o serimas vienas bendras dalinsis 4 gardams, o jei rasit tokiu girdyklu.. tai jos tinka ant paprastu bambaliu... jei pirk tai ko mazesni buteliuka.. nes reikalingas tik nipeliukas su uzsukimu... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dimulia Paskelbta Vasario 18, 2017 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 18, 2017 Girdyklos gaunasi pigiai, bet yra nepatogumas - norint papildyti, reikia kaskart nuiminėti ir atsukinėti. Jos susitraukia (net ir naduojant "Vytautas" butelius) Plius nipelis su rutuliuku (ar dviem) viduje nėra patikimas 100%, greitai lašėti pradeda. mano pradžia buvo su tokiomis pačiomis. Dabar naudoju kur kas patogesnį sprendimą - 1 litro girdyklas su tikru nipeliu ir patogiu atidaromu dangteliu. Dėl narvų - ar ant grindų irgi bus tinklas, ar lentas paliksite? Kaip valyti? Edžios iš per daug stambaus tinklo, daug krapšto. net 50x50 yra per stambus. geriau 25x50. Aš narvus laukui darau 3 aikštų, dugnas tinklas 25x12.5, durelės 20x20. tarp aukštų skardiniai padėklai su 5 cm bortais. Šitas narvas buvo be nuolydžio, kitą gaminau jau su nuolydžių skardoms. Šeryklos kabo ant durelių iš lauko pusės. Dvivietės. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti