pulinas Paskelbta Sausio 28, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 28, 2015 sveiki.ar kas naudojat ta fiksavima kur uzviksuoji kad hidraulis nekristu?pas mane jis isimtas tai galvoju isidet.gal kas ismetes turit? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ramas 1 Paskelbta Sausio 28, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 28, 2015 visada naudojam su sunkesniu padargu transportuojant,nelauzo pacio cilindro Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
automalonumas Paskelbta Sausio 28, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 28, 2015 Ir ar naudoju kad ir trumpiem atstumam,bet kokio svorio padargui fiksuot Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jaunasis ūkininkas Paskelbta Sausio 28, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 28, 2015 Puikus dalykas su vienaše priekaba. Užfiksuoji ir nesuki galvos. Visada naudoju aš jį. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bugnamusis Paskelbta Sausio 28, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 28, 2015 Puikus dalykas tas fiksatorius. Visada užfiksuoju prisikabinus ar pakabinus bet kokį padargą, nes nelaužo hidraulio ir nesileidžia traukės. Kartą neužfiksavau, nusileido kultivatorius transportuojant keliu ,tai teko pakelėj sustojus susitvarkyt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zilvinasK Paskelbta Sausio 29, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 29, 2015 Pas mane jisai sukasi laisvai, nesifiksuoja, eina sutvarkyt ar jau reikia pirkt naujas? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pulinas Paskelbta Sausio 29, 2015 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 29, 2015 gal kas turit parduoti ar zinot kas parduoda? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti