wrc Paskelbta Birželio 5, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 5, 2007 koks yra kombaino NIVA SK-5 priekiniu padangu skersmuo ir plotis?
varstelis Paskelbta Birželio 5, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 5, 2007 toks pats kaip T150 ir SPSo bet rastas skiriasi nuo t-150 ir nivines kietos o pusantrinio minkstos.
asa_scooter Paskelbta Birželio 6, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 6, 2007 taij kuo minkstesnes tuo geriau, pas mane ant nivos T-150 padangos...
varstelis Paskelbta Birželio 6, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 6, 2007 taij kuo minkstesnes tuo geriau, pas mane ant nivos T-150 padangos... Bet nivos geriau lipa lyginant su pusantrinio.
asa_scooter Paskelbta Birželio 7, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 7, 2007 jeigu krenti taij krenti, man komabainas pradeda sest as iskart atbuline ir viskas bet kartais jau nebepadeda...
ROMAS.S Paskelbta Birželio 8, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 8, 2007 nėra nei nivos nei pusantrinio padangu ,jos skiriasi todėl kad vienos radialines kitos diagonalinės .iš gamyklos nauji pusantriniai ir nivos atvaziuodavo diagonalinem [tos kietos su trikampiukais] jos kietos ir ju net protektorius kitoks todel jos geriau kasasi ,o minkštosios asfaltines .knygoj parašyta kad žemes ukije ariant ar kt spaudimas ratuose tb 0.8 iki 1.0 atmosfero ,o minkštoji su vienu atmosferu kaip grybas stovi reikia triju .
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti