Guest Doss Paskelbta Vasario 8, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 8, 2006 ar belarusas 82 traukia 4 metru germinatoriu? mano kaimynas 4 metru tampo su mtz-1025, jam taip patare laumetris. nes sako su juo dirdamas turi buti greitis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
efrendas Paskelbta Vasario 8, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 8, 2006 ar belarusas 82 traukia 4 metru germinatoriu? mano kaimynas 4 metru tampo su mtz-1025, jam taip patare laumetris. nes sako su juo dirdamas turi buti greitis. Germinatoriaus darbinis greitis rekomenduojamas 10-12km/h. 4 metrų pločio gal ir patrauktum jei jo darbinis greitis būtų kokie 2 cm, bet nustačius giliau tai labai abejoju ar pasieksi nors 10 km/h greitį Nors garantuoti negaliu, nes nesu bandes Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Guest Doss Paskelbta Vasario 8, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 8, 2006 ar belarusas 82 traukia 4 metru germinatoriu? mano kaimynas 4 metru tampo su mtz-1025, jam taip patare laumetris. nes sako su juo dirdamas turi buti greitis. Germinatoriaus darbinis greitis rekomenduojamas 10-12km/h. 4 metrų pločio gal ir patrauktum jei jo darbinis greitis būtų kokie 2 cm, bet nustačius giliau tai labai abejoju ar pasieksi nors 10 km/h greitį Nors garantuoti negaliu, nes nesu bandes mano kaimynas seke kad mtz-82 yra skirtas 3,5 metro plocio. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Guest Vilius Paskelbta Vasario 8, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 8, 2006 ar belarusas 82 traukia 4 metru germinatoriu? mano kaimynas 4 metru tampo su mtz-1025, jam taip patare laumetris. nes sako su juo dirdamas turi buti greitis. Germinatoriaus darbinis greitis rekomenduojamas 10-12km/h. 4 metrų pločio gal ir patrauktum jei jo darbinis greitis būtų kokie 2 cm, bet nustačius giliau tai labai abejoju ar pasieksi nors 10 km/h greitį Nors garantuoti negaliu, nes nesu bandes mano kaimynas seke kad mtz-82 yra skirtas 3,5 metro plocio. as ir turiu 5 metru germinatoriu tai su belarus-1025 tempia be problemu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
efrendas Paskelbta Vasario 8, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 8, 2006 Su Case 155 AG 6m. germinatorių pavyksta normaliai traukti max.13,5km/h, darbinis gylis 4cm Tai kokiu gyliu ir greičiu trauki pats su mtz-1025 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
petras Paskelbta Vasario 8, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 8, 2006 mtz 82 skirtas 3.6 germinatorius 3500lt/1m Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Guest Vilius Paskelbta Vasario 9, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 9, 2006 10km/h kas kur. tiksliai nzn. bet galiu pasakyti kad traukia. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Guest Vilius Paskelbta Vasario 9, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 9, 2006 mtz 82 skirtas 3.6 germinatorius 3500lt/1m panasiu gyliu varau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
petras Paskelbta Vasario 9, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 9, 2006 tai geraj ;]]] Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti