eimantas.akunevicius Paskelbta Rugpjūčio 7, 2013 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 7, 2013 Sveiki, Tokios konkrečios temos kaip ir neradau, tad klausiu Jūsų. Kur galima įsigyti T-30 dalių? Šiai dienai reikia st. diskų išplėtimo mechanizmo ir stabdžių diskelių 2 vnt., bei stabdžių varlyčių. Lytagra neturi, kitos kontoros tuo labiau, o šios dalys nuo T-25 netinka. Galbūt kažkam teko pirkti ir ar parduodate? Galbūt turite kontaktus įmonės ir ar žmogaus kuris gali parduoti? Perkant man reikalinga sąskaita arba kitu atvėjų pasirašyti daikto pirkimo sutartį (ko labiausiai nenorėčiau).
naujokas 1 Paskelbta Rugpjūčio 8, 2013 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 8, 2013 cia ir yra mtz mtz netinka kaškas ten su šlicais negerai nepamenu aš tai knėdijau ptritaikes firido, o pačia varlyte pirkau Lytagruoj
ekologas Paskelbta Spalio 24, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 24, 2015 mano t25 a3 98 metu,bet noreciau paklausti kaip ardyti ,ar reikia rata imti ,pavara,gal galetum patart ikaip maziau vargstant pakeistio ar tas patskap mtz ar gavai
rudis Paskelbta Spalio 24, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 24, 2015 Nepasakokit veju, kad cia mtz stabdziai. Turiu traktoriu VTZ 2027, jame jau irgi tokio tipo stabdziai. Itariu, kad pas visus jaunesniu metu pupsikus jau tokio tipo stabdziai. Keiciau jau diskus, o ju pirkt gavau "Skuodo zemes ukio technikoj"...
varatokas Paskelbta Spalio 24, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 24, 2015 mano t25 a3 98 metu,bet noreciau paklausti kaip ardyti ,ar reikia rata imti ,pavara,gal galetum patart ikaip maziau vargstant pakeistio ar tas patskap mtz ar gavai na mano 88 t25 a3 turetu but toks pat kaip tavo ,taikaip supratau klausi apie stabdžius.Musu stabdžiai su stabdžiu juostom,keičiau vieną nieko nenuemes -pakeičiau-bet jau prasikeikiau tai jop......t,beveik geriau nuimti pavarą ir pakeist
ekologas Paskelbta Spalio 26, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 26, 2015 taigi kad pas mane diskas o ne juosta
ekologas Paskelbta Spalio 26, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 26, 2015 rudi no ka nuardei tu ,kaip lengviau pakeistika reikia nuartyti
rudis Paskelbta Spalio 26, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 26, 2015 Nuemiau rata ir nuo tilto atsukau visa pavara, kitaip disku nepakeisi. Pasikrapstymo nemazai, o naudos ne kazin kiek pakeitus diska tebuvo. Manau, kad reiktu stabdziu pedalo svirti ant asies pervirint kitu kampu....
ekologas Paskelbta Lapkričio 4, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 4, 2015 dar paklausiu rudi o ka radai isardes senus diskus ar tas su slicais su feredo sudyles ar metaliniai
rudis Paskelbta Lapkričio 4, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 4, 2015 Kaip ir nieko neradau, nupirkau naujus diskus su feredo, sudejau, bet stabdziai nelabai kuom pagerejo. Kad ir naujus sudejau, reguliavimo varztus vistiek beveik iki galo susukau. Mano galva mastant, reiktu pedalu svirtis ant asiu kitu kampu pervirint.... Pas tave gal sudile tie diskai bus, gal kitokia situacija, nei pas mane....
ekologas Paskelbta Lapkričio 6, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 6, 2015 pas mane vienas stabdo gerai o kitas nelabai
rudis Paskelbta Lapkričio 6, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 6, 2015 Ir kaip taisykle, desinysis nelabai
ekologas Paskelbta Vasario 20, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 20, 2016 dar noreciau paklausti,pas mane stabdziu varlyte toks varztas su dviem kontaktais , issuktas,beveik visas ,nuo pirkimo,nelieciau stopai yra bet neveikia kaip ji reguliojasi
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti