Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki,

Tokios konkrečios temos kaip ir neradau, tad klausiu Jūsų. Kur galima įsigyti T-30 dalių? Šiai dienai reikia st. diskų išplėtimo mechanizmo ir stabdžių diskelių 2 vnt., bei stabdžių varlyčių.

Lytagra neturi, kitos kontoros tuo labiau, o šios dalys nuo T-25 netinka. Galbūt kažkam teko pirkti ir ar parduodate? Galbūt turite kontaktus įmonės ir ar žmogaus kuris gali parduoti? Perkant man reikalinga sąskaita arba kitu atvėjų pasirašyti daikto pirkimo sutartį (ko labiausiai nenorėčiau).

post-12815-141521824897_thumb.jpg

post-12815-141521824892_thumb.jpg

post-12815-141521824884_thumb.jpg

• po 2 metų...
Paskelbta

Nepasakokit veju, kad cia mtz stabdziai. Turiu traktoriu VTZ 2027, jame jau irgi tokio tipo stabdziai. Itariu, kad pas visus jaunesniu metu pupsikus jau tokio tipo stabdziai. Keiciau jau diskus, o ju pirkt gavau "Skuodo zemes ukio technikoj"...

Paskelbta

post-3566-0-24760600-1445713024_thumb.jpg mano t25 a3  98 metu,bet noreciau paklausti kaip ardyti ,ar reikia rata imti ,pavara,gal galetum patart ikaip maziau vargstant pakeistio ar tas patskap mtz ar gavai

na mano 88 t25 a3 turetu but toks pat kaip tavo ,taikaip supratau klausi apie stabdžius.Musu stabdžiai su stabdžiu juostom,keičiau vieną nieko nenuemes -pakeičiau-bet jau prasikeikiau tai jop......t,beveik geriau nuimti pavarą ir pakeist

Paskelbta

Nuemiau rata  ir nuo tilto atsukau visa pavara, kitaip disku nepakeisi. Pasikrapstymo nemazai, o naudos ne kazin kiek pakeitus diska tebuvo. Manau, kad reiktu stabdziu pedalo svirti ant asies pervirint kitu kampu....

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Kaip ir nieko neradau, nupirkau naujus diskus su feredo, sudejau, bet stabdziai nelabai kuom pagerejo. Kad ir naujus sudejau, reguliavimo varztus vistiek beveik iki galo susukau. Mano galva mastant, reiktu pedalu svirtis ant asiu kitu kampu pervirint.... Pas tave gal sudile tie diskai bus, gal kitokia situacija, nei pas mane....

• po 3 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Nuotraukos

• Create New...