Jump to content

Plunksnu pesimo masinos


gitosia

Recommended Posts

isigyti verta, tik aš pirkau tiesiai iš gamintojo, sutaupydamas kone trečdalį kainos....

Gal is cia pirkote ? http://cnhoward.en.made-in-china.com/

Bet kaip ten viskas sudetinga,parsiuntimas,muitas.Ar ant siuntinio raso dovana,tada neapmuitina?

Taip, pirkau būtent iš čia. Nieko ten sudėtingo nėra, o muitas irgi simbolinis. Pagrindinius kaštus sudaro logistika, terminaliniai mokesčiai, muitines tarpininkų paslaugos ir pagrindinis mokestis tai mūsų PVM. Vidutiniškai produktas brangsta apie 40%. Žinoma vertėtų siūstis bent kelis daiktus, nes už pirmą m3 logistika skaičiuojama už visą kubą. Nors daiktas užima tik pvz 0,3 m3. imi tris tarkim pešimo aparatus, o logistika kainuos tiek pat kaip siunčiant 1 . terminaliniai ir tarpininkų mokesčiai taip pat nepriklauso nuo kiekio. Tik jau pvm eis už visus tris daiktus, nes tai jau priklauso nuo sumos. Realiai nieko nesudėtingo, tik gal labai baisiai atrodo pirmam kartui :D Na dar vienas minusas, kad prekė atkeliauja per 45-60 dienų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...
sveiki, gal galetumete papasakoti prekiu issirinkima uzsakymo derinima ir apmokejima bei siuntima atsiemima ir visas kitas smulkmenas zingsnis po zingsnio? ketinu siustis prekes niekada to anksciau nedares!

ACIU

Užsakai kas yra reikalinga, atsiunčia "invoice" , sumoki 30% avansą. Per maždaug 10 dienų paruošia prekes pakrovimu į laivą. Sumoki likusius pinigus, atsiunčia "bill of lading" dokumentus, kitaip tariant sąskaitą. Lauki apie 30-35 dienas, kol paskambija logistai, tada susirandi muitinės tarpininkus kurie sutvarko visus muitinės dokumentus. Susimoki tarpininkams, sumoki terminalinius, muito 1,7% procento, pvm ir važiuoji pasimt savo prekių.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...