Jump to content

kas esat tureja welger rp 12 s


kancaras02

Recommended Posts

nenoriu per daug sakyti, bet prie medvegalio regis toki pat nusipirko is kazkokios firmeles kabina prie mtz sukti suka, bet kad presas pas juos sudrostas pasitaike tai byrejo visa sezona, tai jam kaimynas su classu gavo uzbaigti sienapjute, kiek pamenu jisai su firma ten susisieke gera suma pakele, nu va buna kartais kad nieko neismanai ir nusiperki kate maise. As asmeniskai ziureciau rp200 jei kaina aktuali, nes skirtumas nedidelis

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

as turiu welger rp 12 s su placiu surinkeju.dirbau du sezonus,suku su mtz suka be problemu,tik darbini gerai reik susireguliuot,nes buna kad kartais net usdusina varikli. susukau manau kaskur virs pusantro tukstancio rulonu su juo,didziause dalis ju sukta tinkliuku.tk keleta sukes sniuru.seip su tinkliuku buve visko.buna kad nelb nukirpt nori,bet seip viskas gerai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na aisku, as turiu toki nupirkes tik siauru kederiu, sy sezona reiks bandyt, matysim kaip ejs, man svarbiause kad ristu gerai i tinkliuka, o kaip ar eina kietus rulius susukt?

aina kietus susukt,tik reik su protu daryt,kai siauras kediris sunkiau krastai prikist,tad nepatingek recikeis vaira pusukinet,arba grebk i placius pradalgius,tada lb patogu presuot.na su tinkliuku man visko buvo,bet kai viska perkandi tai aina.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...