djmindaugas Paskelbta Vasario 3, 2013 Pranešti Paskelbta Vasario 3, 2013 laba diena norejau paklaust kur ijungia hidraulo surbli tas dankratis bus jauciu dantys nuesti tai traktori reik skirt pusau kad ta dankrati viduje pakeisciau? va sitas manau dantratis yra kataloge pazymetas
varanokas Paskelbta Vasario 4, 2013 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2013 man buvo nuejes tas vamzdelis 21.21.116. jo vienam gale slycai nuejo. pamatyt ta dantrati gali nuemes siurblis su jo kelmu, bet skirt reiks
djmindaugas Paskelbta Vasario 4, 2013 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2013 man buvo nuejes tas vamzdelis 21.21.116. jo vienam gale slycai nuejo. pamatyt ta dantrati gali nuemes siurblis su jo kelmu, bet skirt reiks as zinau kad tas dantratis suejo bet tik perskirt traktori per puse ir tad turetu ten issitraukt ar dar kokiu nuansun gali but?
varanokas Paskelbta Vasario 4, 2013 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2013 kitaip neisimsi nes nera kitaip kaip pastumti ta dantrati i sona, trukdo guoliai su dankteliais.
djmindaugas Paskelbta Vasario 4, 2013 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2013 kitaip neisimsi nes nera kitaip kaip pastumti ta dantrati i sona, trukdo guoliai su dankteliais. DEKUI
djmindaugas Paskelbta Kovo 27, 2013 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 27, 2013 va pagalau siandien emaus isardymu:)
Tomas83 Paskelbta Kovo 28, 2013 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2013 Ar čia vairo traukė ilginta, ar man tik taip atrodo paskutinėj foto?
djmindaugas Paskelbta Kovo 28, 2013 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2013 Ar čia vairo traukė ilginta, ar man tik taip atrodo paskutinėj foto? kad gal neilginta nes is lenku sis traktorius yra
djmindaugas Paskelbta Kovo 29, 2013 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2013 pagalau detales nupirktos siandien ir jau surinktas pupsis jau:)
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti