Jump to content

Suvirintojo kaukes-skydeliai


K_Nerijus

Recommended Posts

Gal kur nors ir buvo kalbeta, bet greitai neradau. Pradejo veikti kada nori suvirintojo automatiskai uztemstantis skydelis, atsirado poreikis naujam. Gal kas nors galetu rekomenduoti. Darbas ne suvirintojo, bet ukyje pavirint tenka. Ar tie pigieji tikrai kokybiski ir pakankamai apsaugo? Gal brangieji tik ergonomiskiau padaryti, bet apsauga akims veikia taip pat?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

5 metus virinau su ivairiais skydeliais kurie automatiskai uzsitamsina, tai patariu pirkt tik speedglas firmos, as pries kelis metus mokejau serpantine 300lt bet dabar jie pigesni nes atsirado jau naujesniu modeliu tai senuosius nori isparduot manau uz kokius 200lt paiimtum, o gal ir pigiau.

Kodel?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kodel?

Todėl, kad virinsi ir tavo akys džiaugsis. Turiu tokį:

speedglass-9002x-auto-darkening.jpg

ir darbe su tokiu pačiu virinu (tiesa, ten dar filtras su šviežio oro tiekimo sistema stovi) - fantastika. Svarbiausia, kad laiko puikiai, kritęs daug kartų ir nieko nenutikę. O va su pigučiais tai visokių baikų pasitaiko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Abejoju ar už 200lt nusipirksi Speedglas, bet tai tikrai rimti skydeliai. Kitaiskas šlamštas tai pinigai balon. Nesakau kad visi, bet kiek mačiau tai jų net vaizdas kitoks, šlykštus kažkoks, matomumas prastesnis.

Skydelį, kaip ir bet kokį gerą įrankį, reik prižiūrėt. Speedglas keičiasi tiek priekinis tiek vidinis stikliukas, lengvai ir greit ardosi ir yra labai atsparus smūgiams.

Pigesni skydeliai riboti, neturi jokio reguliavimo, o brangesni (bent maniškis apie 1200 kainavęs) turi pilnai reguliuojamą jautrumą, tamsumą, užlaikymą. Tai didelis privalumas dirbant įvairiom sąlygom. Bent jau atkreipkit į tai dėmesį perkant.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Nemie naudoju Esabo Origo tech, darbe Speedglas 9100xx. Kainu skiurtumas nemazas, bet jei namie tektu nors kiek daugiau pavirinti tai , be kalbu pasiimciau speedglasa. Bet jei darbas neintensivus tai puikiai uztenka ir esabo. Jei per diena nevirini 3-4h tai net nesiulau imti speedglaso. Ir tuo labiau jei virini mma ar mig, speedglaso aptarnavimas bus brangesnis (kalbu apie priekini stikliuka)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...