valdas5 Paskelbta Rugsėjo 16, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 16, 2012 Ir pas mane ta pati bėda pakeičiau grupę , tarpinę o bėda liko nors ir nebuvo pradegusi tarpinė kaip pūtė taip ir pučia. ką daryt ?
gintareta Paskelbta Rugsėjo 16, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 16, 2012 Ir pas mane ta pati bėda pakeičiau grupę , tarpinę o bėda liko nors ir nebuvo pradegusi tarpinė kaip pūtė taip ir pučia. ką daryt ? galva slifavai?
valdas5 Paskelbta Rugsėjo 16, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 16, 2012 Ir pas mane ta pati bėda pakeičiau grupę , tarpinę o bėda liko nors ir nebuvo pradegusi tarpinė kaip pūtė taip ir pučia. ką daryt ? galva slifavai? ne,bet ar gali dėl to stipriai varyt ,iškultivuoji kokia 10-15arų ir temp. arti 90,užgesinus varikli girdisi šnypštimas pro radijatoriaus profkę
gintareta Paskelbta Rugsėjo 16, 2012 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 16, 2012 Ir pas mane ta pati bėda pakeičiau grupę , tarpinę o bėda liko nors ir nebuvo pradegusi tarpinė kaip pūtė taip ir pučia. ką daryt ? galva slifavai? ne,bet ar gali dėl to stipriai varyt ,iškultivuoji kokia 10-15arų ir temp. arti 90,užgesinus varikli girdisi šnypštimas pro radijatoriaus profkę gali pas mane buvo tokia beda kad pute kompresija i vandeni tai as ir galva slifavau ir tarpine preis dedant variu supurskiau mazdaug po savaites vel tas pats pucia tai dabar galvoju kad reiks baltus ziedus i tarpine det
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti