krikutis Paskelbta Vasario 2, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2007 yra 6 t trasu barstytuvas rum planuoju padaryti grudu uzpyleja. uzpylimo sraige yra patarkit kaip ja priversti suktis kokiu reikia agregatu
virgiuskun Paskelbta Vasario 2, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2007 yra 6 t trasu barstytuvas rum planuoju padaryti grudu uzpyleja. uzpylimo sraige yra patarkit kaip ja priversti suktis kokiu reikia agregatuPasiieskok zilo kur vezioja kombihorma ir neturesi problemu
Vilius Paskelbta Vasario 3, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 3, 2007 Esu pasidares is gaziko uzpylejo tai suku su kardanu 540 apsuku ir puikiai einas
Martinux Paskelbta Vasario 4, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2007 mes ir is mvu 6 galvojam daryt tai sakom gal nuo vokisko bulviu kombaino hidro variklius det o kad greiciau sukturi tai su skriemulais suzaiisti reik tik kazin kur ta sraige det ar is galo ar is sono?
Raimisx Paskelbta Vasario 4, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2007 Mano siulymas butu daryt 10t priekaba, o prie galinio borto montuot sraige. praktiskesnis dalykas. pas mus keli jau turi taip pasidare.
varstelis Paskelbta Vasario 4, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2007 Mano siulymas butu daryt 10t priekaba, o prie galinio borto montuot sraige. praktiskesnis dalykas. pas mus keli jau turi taip pasidare. idomu kaip tau remas 6 tonu rumo laikys uzkrovus 10 tonu, vesk grudus tada su tokiu aparatu i kapsuka, priduosi grudus, ir is kombinato tiesiai i koukusaki (reklaminis sukis koukusaki- galime perdirbti viska) tem metalo lauzas.
Raimisx Paskelbta Vasario 4, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2007 rema sustiprint, problemos nera. jai is gaziko padaryta 8t veza ir remas laiko, kodel ten turetu nelaikyt??? tik padangas 9t sudet reiktu.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti