Darius21 Paskelbta Gegužės 22, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 22, 2011 Sveiki, mano jumz neisijungia paletintojas uzkurtam traktoriui, kai variklis uzgesintas galima ji ijungt ir uzkurus veikia, bet kai vel ijungi pagreitintoja- paletintojo nebeijungsi, tenka gesint traktoriu. Gal kas zinot kame problema?
Usurinis Paskelbta Gegužės 26, 2011 Pranešti Paskelbta Gegužės 26, 2011 Gali būti sudilus įvorė ant tarpinio veleno, nusimk apvalų dangtį iš dešinės pusės ant greičių dėžės ir pasižiūrėk kas trukdo sueiti dantračiams į vietą. Pas mane buvo priešingai iš palėtintojo į pagreitintą niekaip. Prieš tai išsileisk tepalą iš greičių dėžės.
Z.Robertas Paskelbta Birželio 16, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 16, 2011 Sveiki. Pas mano JUMZą tik palėtintojas, o pagreitintojas neįsijungia. Galvoju gal šakutė susinaudojo kad ja kur. O per šoną aš abejoju ar ką pamatysiu. Ar galima nuimti viršutinį dangtį, pavarų dėžės, nenuėmus kabinos. Kabina didžioji.
Usurinis Paskelbta Birželio 26, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 26, 2011 Per šoną daugiau matosi nei per viršų. Dėl mažosios kabinos nežinau bet didžioji tikrai leidžia tai atlikti ne tik greičių dėžei bet ir tiltui.
Z.Robertas Paskelbta Birželio 29, 2011 Pranešti Paskelbta Birželio 29, 2011 Sveiki Išeinu atostogų ir pažiurėsiu ar per šoną galėsiu nustatyti priežastis ir jas pašalinti. Manau, kad gali būti nulūžusi šakutė ir todėl negaliu įjungti pagreitintojo, nors išjungti palėtintą galiu.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti