Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Man reikia buldozerio prie t 40 uzknisa kiema su kastuvu kast dabar ir sniego nemazokai tai toks klausimelis. Gal yra kas galetu suvirint toki prie galo kabinama su keiciamu atakos kampu. Ir svarbiausia kokia kaina ? Dar gerai butu kad kurnors apie akmenes raj butu zmogus .

Paskelbta
Man reikia buldozerio prie t 40 uzknisa kiema su kastuvu kast dabar ir sniego nemazokai tai toks klausimelis. Gal yra kas galetu suvirint toki prie galo kabinama su keiciamu atakos kampu. Ir svarbiausia kokia kaina ? Dar gerai butu kad kurnors apie akmenes raj butu zmogus .

pries penketa meteliu lytagroj pirkau uz 500Lt toki nediduka, gal ir dabar yra ten pirkti. Man jis buvo kaip ir pradzia rimto peilio - prie jo dalipdziau is visu pusiu belekiek ir tvirtinau pagal poreiki :)

Paskelbta

Tai kad neturiu foto, dabar jis numestas ir apsniges, o ant traktoriaus naujas padago gamybos uzdetas. Dar viena turiu pasidares is backos, sutvirtintas belekaip ir gumos uzdetos apacioj, nieko sudetingo pasidaryti kai yra i ka vis aki uzmesti :eusa-snooty:

Paskelbta

As siemet pirkau toki 1,5 metro prie T-16 is Kauno. Radau internete skelbima. Toks ne stebuklas bet valyti galima. Biski papildomai sutvirtinau. Tik reikes praplatint iki kokiu 1.8 m, nes kai sukreipi ratai eina per pacias pusnis.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...