Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Norejau paklausti tokio dalyko.

Pries menesi pasisodinau namie zemuogiu (miskiniu), palaisciau mikrobais.

Dabar jos mano akimis ziurint labai jau didelius lapus isleido (pridejau foto). :eusa-think:

Be to, kiek supratau jie vis dar auga didyn :)

Norejau paklausti...

Cia tik man atrodo, kad sitie lapai nenormaliai dideli? :eusa-shifty:

Ar cia normalus dar? :)

post-3596-141521767124_thumb.jpg

post-3596-141521767127_thumb.jpg

Paskelbta
galesi pats pasakyt ar gerai ar blogai kai derliu nuimsi :) kad nebutu taipkad lapai isauga o vaisiaus mazai .

Del vaisiu dydzio dar duomenu neturiu, bet ziedu jau yra nemazai.

Pagal viska del EM braskes turetu duoti iki 6 derliu, tai noriu paziureti ka man duos zemuoges ;)

Paskelbta
Viskas bus tvarkoj,kai uogytes atsiras, tada tavo lapeliai netures tokios prabangos gerai pasiurbti, bet ir seip jei pakankamos salygos issilaikys tai jie ir liks tokie dickiniai :0 As turejau tokiu zemuogyciu istisus metus buvo uogyciu.

O tai jos pas jus veislines buvo ar irgi is misko? :)

Dabar vaizdas yra labai pasikeites. Zemuoges isstypo, lapai visi tokio dydzio, ziedu nerealiai daug. Laukiu uogu ;)

Paskelbta

Ne as pirkau seklas is parduotuves, kur buna "sekluvos" fasuotos. kol auginau kambari taip pat buvo,o kai perkeliau i lauka susikrumijo ir baisiniai krumai buvo, tik va jau paskui is daigeliu kurie lauke ir is paciu uogu seklyciu tokio efekto nebuvo. Daug mazesni lapukai. O uogas vede istisus metus, tik skonis truputuka skyresi nuo laukiniu :) Ir labai greitai pernoksta,o dar labiau jas megsta varles :D nuesdavo padlos :D, be to i ketvirta ziema senieji kerai nusalo :( o as nezinojau kad taip su jom buna ir nebuvau palikusi vaikuciu tik senuosius kerus, tai va taip :( netekau

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...