Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Na 220.000LT tai jau netokia menka paskola, pirmiausiai turi tureti uzstatui ka nors pasiulyti bankui. O siaip mano nuomone bent jau vartojamasias paskolas tik su 5,5% metiniu palukanu duoda Nord/LB bankas. Gali pasidometi siame banke ka jie tau galetu pasiulyti.

Paskelbta

Ustatas tai nauja technika.Su jais jau kalbejau ir man pasake:mums duodi tokia paskola neapsimoka(Apsimoketu jei banko valdytojui duotum kysi ir viskas).O neapsimoka, nes trumpam laikui 4 men.(nelabai dideles palukanos),o kai imtum 5 metam tai jie su mielu noru ja tau suteiktu.

Paskelbta

Na tada reikia imti ilgesniam laikui, ir i ateiti numatyti atgautus pinigus po 4men vel kur nors investuoti. O praejus numatytam laikui, grazinti po antros investicijos, tik vat kad jau savaime aisku procentai bus nebetokie mazi.

Paskelbta
Ustatas tai nauja technika.Su jais jau kalbejau ir man pasake:mums duodi tokia paskola neapsimoka(Apsimoketu jei banko valdytojui duotum kysi ir viskas).O neapsimoka, nes trumpam laikui 4 men.(nelabai dideles palukanos),o kai imtum 5 metam tai jie su mielu noru ja tau suteiktu.

Gal pabandyk nueiti i kita banka kur valdytojui nereiks duoti kysio

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...