Aurimas Paskelbta Rugsėjo 12, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 12, 2006 Kokiame banke butu galima max.per 2 sav. paimti 220000lt paskola.trumpalaike 3-4men.Svarbu, kad greit. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Rugsėjo 12, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 12, 2006 Na 220.000LT tai jau netokia menka paskola, pirmiausiai turi tureti uzstatui ka nors pasiulyti bankui. O siaip mano nuomone bent jau vartojamasias paskolas tik su 5,5% metiniu palukanu duoda Nord/LB bankas. Gali pasidometi siame banke ka jie tau galetu pasiulyti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aurimas Paskelbta Rugsėjo 13, 2006 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 13, 2006 Ustatas tai nauja technika.Su jais jau kalbejau ir man pasake:mums duodi tokia paskola neapsimoka(Apsimoketu jei banko valdytojui duotum kysi ir viskas).O neapsimoka, nes trumpam laikui 4 men.(nelabai dideles palukanos),o kai imtum 5 metam tai jie su mielu noru ja tau suteiktu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Rugsėjo 13, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 13, 2006 Na tada reikia imti ilgesniam laikui, ir i ateiti numatyti atgautus pinigus po 4men vel kur nors investuoti. O praejus numatytam laikui, grazinti po antros investicijos, tik vat kad jau savaime aisku procentai bus nebetokie mazi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rimuxa Paskelbta Rugsėjo 14, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 14, 2006 Ustatas tai nauja technika.Su jais jau kalbejau ir man pasake:mums duodi tokia paskola neapsimoka(Apsimoketu jei banko valdytojui duotum kysi ir viskas).O neapsimoka, nes trumpam laikui 4 men.(nelabai dideles palukanos),o kai imtum 5 metam tai jie su mielu noru ja tau suteiktu. Gal pabandyk nueiti i kita banka kur valdytojui nereiks duoti kysio Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti