sigitėlis Paskelbta Spalio 31, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 31, 2009 dekoratyviniai paukščiai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sigitėlis Paskelbta Spalio 31, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 31, 2009 na manau kad papūgėles ir dekoratyvinius paukščius auginančiu tikrai yra kur jūs Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bolidas Paskelbta Rugpjūčio 24, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 24, 2012 zinau viena papuga ararauna, gera mano padruske Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sigis36 Paskelbta Rugsėjo 29, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 29, 2012 man patinka nimfos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Spurius Paskelbta Spalio 1, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2012 Man patinka.. . Papūgų auginimas - paukštininkystės šaka Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti