Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 124
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
dm-7EEV.png

labai nebloga knygele rekomenduoju

Pritariu labai gera knygele, siaip visiems pradedantiesiems (ir netik) siulyciau isigyti, aisku daug info galima rasti internete bet jei tokio neturi, tai knygele pravers. as mokejau 19lt

Paskelbta
pdf formatu knygą B. Gaidžiūnienė, H. Jeroch, J.Šeškevičienė Mėsinė triušininkystė ji kam reikia sakykit atsiusiu man elktroniniu teiraukites [email protected] ar i pm o ji juskokiu turit knygu tik lietuviukalba irgi galetumet pasidalinti. zodziu dalinkimes :eusa-dance::eusa-clap:

Mainom as turiu ta nauja "viskas apie triusius" i PM

Paskelbta
pdf formatu knygą B. Gaidžiūnienė, H. Jeroch, J.Šeškevičienė Mėsinė triušininkystė ji kam reikia sakykit atsiusiu man elktroniniu teiraukites [email protected] ar i pm o ji juskokiu turit knygu tik lietuviukalba irgi galetumet pasidalinti. zodziu dalinkimes :eusa-dance::eusa-clap:

Ir aš šitą turiu :icon-smile: Galiu pasidalinti :icon-smile:

Paskelbta

As turiu:

EKOLOGINĖS TRIUŠIŲ MITYBOS TYRIMAS IR PRITAIKYMAS LIETUVOJE (magistro darbas);

TRIUŠIŲ AUGINIMAS, LAIKYMAS, KLINIKINIŲ TYRIMŲ ĮVERTINIMAS IR HEMATOLOGINIŲ TYRIMŲ ANALIZĖ;

Mesine triusininkyste;

TRIUŠIŲ PARODOS-SEMINARO “Veislinės triušininkystės vystymo aktualijos”;

Jei kam idomu galiu pasidalinti su visais. Siuskit i PM savo e-pasta. Taipogi jei kas turite dar kokios literaturos, mielai ja priglausciau :)

• po 2 savaičių...
  • po 6 mėnesių...
  • po 4 savaičių...
  • po 3 mėnesių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 1 metų...
Guest edvinas16
Paskelbta

Gal kas žino kas superka gyvus triušius ir kiek gali paimti ir kiek moka?  :icon-geek:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...