Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta

As taip pat nusprendziau padaryti atvirksciai,kai visi purskia piktzoles (tokiom salygom),geriau patresiu o kai bus silta ,purksiu nuo zoliu.

pasirinkau ir as toki varianta. savaites vidury tresiau o herbicidu vaziuoti planuoju tik kita savaite.

Paskelbta

Kaip purskiat kad tokie vejai?Gal purkstukus specialius naudojat?Pasidalinkim patirtim.

Danai tai naktim purškia. Pažiūri nubudę 5 ryto per langą kad vėliava ant kiemo neplevėsuoja ir važiuoja purkšt. Bent jau taip BASF seminare danas pasakojo.

Paskelbta

Bet kai temperatura tik pora laipsniu pliuso tai ir piktzolem nesuveiks ir kvieciams gali but prastai.

Galbūt, nors manau kad suveikimą ir stresą lemia ne tiek temeratūra konkrečiai purškimo momentu, kiek kelių ateinančių dienu metu. Juk daug kur akcentuoja vidutinę paros temperatūrą.

Paskelbta

Danai tai naktim purškia. Pažiūri nubudę 5 ryto per langą kad vėliava ant kiemo neplevėsuoja ir važiuoja purkšt. Bent jau taip BASF seminare danas pasakojo.

kiek zinau danai purskia su 100ltr vandens ir pusinem normom

Paskelbta

kiek zinau danai purskia su 100ltr vandens ir pusinem normom

Man irgi keista kad jie tokiom mažom normom purškia, o paskui dejuoja kad fungicidai neefektyvūs. O vandenio tai turbūt iš ežerų nepavyksta prisitraukt kaip pas mus, užtat taupo.

Paskelbta

Na gal nerekomenduojama, bet praktikoj kas esat išbandė esat pastebėję kokių stresu derliaus nuistoliu? Aš esu daręs taip ir dar mikriuku įdėjęs ir šiaip nieko blogo nepastebejes..

Paskelbta

Sveiki, cia kvieciaI apdeginti ar pastresave? f3de19802815e2846dfff63ba06a7ef2455.jpg a02f7327df9581c8469d36ad060516b5584.jpg

mano nuomone tai badas :) 

netinka sis pavasaris zieminiams nors tu ka, saltas vejuotas. stringa mikro ir makro elementu pasisavinimas. cia manau vyksta lapu isgyvenimo drama. saknys saltoje zemeje sunkiai vystosi sunkiai savinasi maisto medziagas. pagal spalva is pradziu lyg fosforo paskui gali but bet kas nuo azoto iki vario. pas mane taip pat ir pastebejau kad dazniausiai turi beda labiau issikrumije. nors yra gave visokiu vitaminu per lapus jau pries pora sav. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...