Guest tierr Paskelbta Spalio 4, 2005 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 4, 2005 Kaip paroda? Buvau nuvykes 5-inį, tai kazko slabnoka paroda pasirode, bene gal tik man? turejau galimybes nuvykti ir šeštadienį, tai tik pasidžiaugiau, kad buvau penktadienį . Kokios jūsų nuomonės? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
efrendas Paskelbta Spalio 5, 2005 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 5, 2005 Aš jau kokie 5 metai iš eilės visada apsilankydavau, o šiemet labai neturėjau laiko ir neužsukau, todėl labai ką komentuoti negaliu. Tiesa, teko girdėti kad šiemet nedalyvavo kai kurios didžiosios technikos pardavimo įmonės. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Guest RemraF Paskelbta Spalio 6, 2005 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 6, 2005 Lankiausi ketvirtadieni. Paroda pasirodė kiek mažesnė, nes pagrindinės firmos savo siūlomus padargus ten pat laukuose demonstravo, o likusios daug vietos neužėmė. Patiko kad galima buvo pamatyti įvairiais padargais sudirbta žemę vienoj vietoj. Buvo ką palyginti. Labiausiai patiko naujasis Mindaugo traktorius su GPRS imtuvu. Visus norinčius pavėžino ir demonstravo kaip veikia AutoTrac'as. Manau perspektyvus daikčiukas. Įsiminę traktorius Case STX450 su 7 m skutiku TopDown. Galingas traktorius su geru skutiku. Galima buvo pamatyti nauja rusiška kombainą Vektor, 200 Ag galios Belarusą ir daug kitokių įdomių dalykų. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti