gedulis9 Paskelbta Sausio 6, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 6, 2009 sveiki vyrukai,pasidalinkit ismintim,kuo uztept koklinio peciaus itrukimus iskilimus,tarpus tarp kokliu ir t.t.uztepiau grynu moliu tai isdziuvo ir isbyrejo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
algirdas Paskelbta Sausio 6, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 6, 2009 plyteliu klijais uztepiau tai man gerai laiko Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gedulis9 Paskelbta Sausio 6, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 6, 2009 kaip tik turiu o kaip is tikro state pecius?moli maiso su kuo ar kaip? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyga Paskelbta Sausio 6, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 6, 2009 moli maiso su smeliu peciams muryti, nustato is akies nes molis skirtingo riebumo buna Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
algirdas Paskelbta Sausio 6, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 6, 2009 as tai nzn nes pas mane namas su pecium statytas o namui jau virs 100metu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gedulis9 Paskelbta Sausio 6, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 6, 2009 pas mane pati namas 1888m gimimo peciui ta ga kokia 40metu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti